Milyen érzés minden reggel úgy kelni, hogy ott fekszik melletted egy szép nő?
Halvány lila gőzöm sincs.
Olyan nőm még sosem volt, aki szépnek nevezhető.
Azoknak én nem vagyok elég… :(
Megszokod ám, és már nem olyan hűha érzés, mint az elején.
Mindenhez alkalmazkodik a tudat, mint ahogy a telitalálatos Ötös lottósok sem lesznek arányosan úgy boldogok, mint ahogy költenek.
Én mellmániás vagyok, bele tudnék fulladni. Csak 1 exemnek volt eddig akkora, hogy rendesen súlya volt, megmarkoltam, és buggyant ki az ujjaim között. 1 év és teljesen megszoktam. Most megint iszonyat hiányzik egy D kosár, de tudom, hogy nem nagy cucc, ha megszokom.
Ahogy a dalban is van: "aki szép, az reggel is szép" :)
Majdnem mind szép volt, akik mellett reggelente ébredtem. Amelyik nem, az nappal sem, de őbennük is volt valami, amit szerettem.
Én minden reggel úgy ébredek. Nem egy szépségkirálynő a párom, de nekem szép. Nekem Ő a legszebb, legszexibb! És igazi nő, a szívével gondolkodik, nem az eszével! Amiből nagyon sok nézeteltérés fakad köztünk, de sok jó is, a kedvessége, gondoskodása, odaadása.
Nagyon jó érzés este szorosan átölelni, reggel lecsókolgatni a szeméről az álmot. Összebújva megszűnik mellette az élet gondja, baja. 25 év után is! Természetesen a szex is jó vele, de most nem arról beszélek, hanem az összetartozás érzéséről, és arról, hogy nem vagy magányos, hogy van valakid, akire számíthatsz, és aki számít rád.
Ha igazán szeretsz valakit, és kitartasz mellette a problémás időkben is, meg fogod tudni milyen érzés. De ezt ne várd néhány hét után, az nem ugyanaz, mint sok-sok év múlva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!