Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés minden reggel...

Milyen érzés minden reggel úgy kelni, hogy ott fekszik melletted egy szép nő?

Figyelt kérdés

aug. 7. 10:25
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
97%

Hát az elején nagyon jó, együtt felebredtem kajálok együtt lezuhanyoztok aztán megbeszéltek a napot hogy mi csináljátok ma...

Egy darabig jó az elején aztán napi rutin és már semmi extra

Tudod van az a mondás hogy a legjobb nőt is valahol unják...

Persze ha vége a kapcsolatnak és elveszíted akkor már nagyon hiányozni fog az ami eddig a napi rutint képezte

aug. 7. 10:35
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
Idővel minden teljesen természetessé válik.
aug. 7. 10:40
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen. Ha kedves és szeret, és te is szereted, az nagyon jó érzés. Enélkül csak teher, és inkább aludnék egyedül.
aug. 7. 10:40
 4/27 anonim válasza:
95%
a világ legjobb nőjét is unja valaki
aug. 7. 10:49
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Volt egy TOP 10 es manöken alkatú csajom. De!! Szegény butuska volt. A hete igy nézett ki, fodrász, manikűr, pedikűr, edzőterem, műkörmös, kozmetikus..stb stb csak magával foglakozott, a pénzt költötte. Amit keresett nyilván ezekre el is ment. Hónapokig (talán két hónapig) tudtam ezt tolerálni, mivel társaságban viselkedési, felsőbbrendűségi komplexusa volt, ezt ki is nyilvánította, a saját naív módján. Égett a fejem. És hidd el ezek hatására, már nem is tekintettem rá úgy mint egy gyönyörű nőre. Undorodni kezdtem tőle, mivel nagyon sok múlik azon hogy milyen egy nő lelke. Tudom közhely, de nem az!!! Elhajtottam. Már akkor is vállalkozásom volt, rajtam nem fog senki röhögni, hogy ezt a csajt én tartom el, mert szórja a pénzt magára. Azóta egy természetesen szép, okos, nem nagyképű csajom van, vele sokkal jobban kijövök, megértem magam, sőt manöken, de a sex is jobb vele sokkal. Tudom a szépség relatív, de azért..na
aug. 7. 10:52
 6/27 anonim válasza:
100%
A legjobb! Csak sajnos amint megszólal az ébresztő, akkor realizálódik bennem, hogy csak álmodtam. 😭😭😭😭
aug. 7. 10:55
 7/27 anonim ***** válasza:
96%
Megijednék hogy hogy jutott be a lakásba
aug. 7. 10:56
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra nem lehet, mivel Dunát lehetne rekeszteni velük, annyi van belőlük.
aug. 7. 11:28
 9/27 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen még rémálmaiban se jöjjön elő. Mivel meleg férfi vagyok.
aug. 7. 11:56
 10/27 anonim ***** válasza:
62%

Reggel mindenki minden, csak nem szép 😅 Csorgó nyál, kócos haj, szájszag, gyűröttre aludt arc...

(N)

aug. 7. 12:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!