Egy 65 év körüli férfinak, ha mondjuk csak ritkán szexel, majd adódik egy helyzet egy vonzó nővel, akkor lehet újra merevedése?
Figyelt kérdés
júl. 20. 16:16
11/20 anonim válasza:
Miért, megismerkedtél egy 65 éves férfival és kíváncsi vagy, képes-e még valamire? :)
12/20 A kérdező kommentje:
11: eltaláltad!
júl. 21. 01:12
13/20 Oldfire válasza:
67 vagyok. Mindennap lerendezem a párom.
Mi a kérdés?
14/20 A kérdező kommentje:
13:mennyi idős a párod, és mióta vagytok együtt???
júl. 21. 07:44
15/20 anonim válasza:
Egy férfi még 80 évesen is képes gyereket nemzeni!
16/20 anonim válasza:
58 vagyok es heti 5x minimum elrendezek nőket.
Attol h.mennyi idős vagyok még áll a cerka.
Egyetemista fiatalabb lanyokkal is szoktam...odafigyelek,en nem durranok el 2 perc alatt.Ők viszont esetenkén 2x3x is élveznek
17/20 A kérdező kommentje:
13: válaszolnál kérlek!
júl. 21. 13:58
18/20 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy óriási különbség lehet egyik 65 éves és egy másik 65 éves között.
Keress rá a neten pl. Mike Millenre, aki 6 éve volt 66 éves, és jobb formában volt/van, mint sok harmincas, de sok 65 éves ember örül, ha eljut az SZTK-ba a vizelettel.
Az én apám meg sem érte ezt a kort. :(
19/20 anonim válasza:
Én 73 vagyok és még kiverem, mert a barátnőm csak 2 hetente engedi. Sokkal gyakrabban szeretném, mint ő!
20/20 anonim válasza:
Lehet. Lehet korai szagömlése is, és le is kókadhat. Trippere és HPV-je is ugyan úgy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!