Hogyan adjam tudtára valakinek hogy mennyire gyűlölöm, ha a helyzet a következő: (?)
Jól kiírtad magadból. Megszabadultál tőle. Örvendezzél.
Tanulság: ne add ki magad másoknak.
Én a #2 kommentelővel értek egyett. A testi erőszak és a fenyegetések nem megoldás a törvény bünteti sőt ha túl messzíre mész zaklatásrt fel is jelnethet. A legfontosabb ne magadba emészd meg mert az csak komolyabb indulatokat válthat ki, kérdezd ilyen téren a családodat barátaidat. A legjobb az, ha úgy teszel mintha soha nem ismertétek volna egymást. És soha ne feledje a teteiért mindenki megfizet vagy így vagy úgy.
Kitartást kívánok!
Egyetértek az előttem szólókkal.
Hidd el, ez az érzés el fog múlni előbb-utóbb! Nem tudom, hogy mikor borult a bili, de hagyj időt magadnak, aludj rá párat (sokat 🙂), és egyszer csak azt veszed majd észre, hogy (bár talán még mindig gyűlölöd, de) már csak egy enyhén fájó pont az életedben, és mint ilyen, inkább csak jó nem gondolni rá.
Puffogni, másoknak szidni, gondolatban újra és újra elküldeni a fenébe stb. ér, de ennél tovább nem érdemes menni, ráadásul roppant kicsinyes is, és ezt te is hamarosan belátod.
Viszont a jövőben vigyáz az ilyenekkel, jobb óvatosabbnak lenni, mint utólag bosszúhadjáratot indítani, inkább gondold végig, hogy Te miben hibáztál, a tények ismeretében mit kellett volna másképp csinálnod (pl. voltak-e intő jelek), ez a dühöd levezetésében is segíthet, nem csak hasznos tapasztalat a jövőre nézve.
Orvostol kerj beutalot. Rossz allapotban vagy, amugy gyogyszer sokat segitene. Magadat teszed tonkre, ot legfeljebb buncselekmeny utjan tudnad.
Utalom, hogy divat diagnosztizalni egymast, de borderline-osnak tunsz nagyon. En az vagyok, de evek ota szinten tartom magam.
Segitseg kell, vagy gyogyszer vagy pszichologus.
“inkább rajta vezesd le a fájdalmat, mint plusz 10-20 emberen még... Mert a harag és a düh elfajulhat.“
Így van, ezzel teljes mértékben egyetértek! En is mindig ezt csináltam!
Az elfojtott dühödet csak és kizárólagosan a megérdemelthez címezd, ne másokat használj verbális lelki boxzsáknak!
A magyarok többsége egy csicska. Ha valaki szidja, akkor tűr, mert ő úriember akar maradni mások előtt aztán később a saját szeretett családján vezeti le a feszültséget, mert ők nem szólnak vissza. Ezért van ennyi családon belüli erőszak meg idegbajos alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!