Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan adjam tudtára valakinek...

Hogyan adjam tudtára valakinek hogy mennyire gyűlölöm, ha a helyzet a következő: (?)

Figyelt kérdés
Szóval valakit elég csunyán kihajítottam az életemből mert megbántott sokszor és nagyon de úgy érzem nem bírok nyugodni amíg nem teszem tönkre az illetőt. Az egyetlen személy akiben annyira megbíztam hogy mindent elmondtam neki, de abból ahogyan velem beszélt és viselkedett az útóbbi időben az derült ki hogy igazából elítél engem és sosem értett meg, ez annyira fáj nekem, mert úgy érzem hogy nem ért meg SENKI. Mert az egyetlen ember akire azt hittem hogy tényleg megért kiderült hogy igazából sosem értett meg, sőt legutóbb már szinte mindenen összevesztünk annyira nem volt egyetértés köztünk. És nagyon egyedül érzem magam, és gyűlölöm magam amiatt mert még most is hiányzik, de nem, nem ő egyáltalán. Az az ember hiányzik akit megismertem, akiről alkottam egy téves képet. Nem kell nekem az életembe se ő, se más, de amíg nem teszem tönkre vagy legalább nem adom a tudtára hogy annyira gyűlölöm hogy a halálát kívánom, addig nem nyugszom. Most az van hogy nem írhatok csak úgy neki hogy "d*g*lj meg" mert akkor úgy jönne le hogy még mindig gondolok rá, nem tudom az lenne a legjobb ha nem beszélnék vele soha többé, mert akkor legalább úgy tűnhet mintha nem bántott volna meg annyira hogy még mindig ezen rágódjak, vagy valahogyan (a gond hogy nem tudom hogyan) a tudtára kellene adnom hogy gyűlölöm. Tudom, a legjobb az lenne ha tényleg nem törődnék vele és elfelejteném de nem megy. Én soha senkit nem gyűlöltem még ennyire. Ez az ember a teljes ellentétem, és annyira vak voltam hogy azt hittem, hogy sok közös van bennünk és szinte ugyanolyanok vagyunk :))))) mert ő bemagyarázta ezt nekem, teljesen elvakított az ilyen szövegeivel "mi hasonlóak vagyunk" stb. közben pedig a teljes ellentétemként viselkedett, egy nyomorult, élettelen, depressziós g*ci.

márc. 29. 23:41
 1/9 A kérdező kommentje:
és még egoista is
márc. 29. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Állj, állj, állj! Lassabban azzal a bizonyos testtel! Sikerült kiadnod magadból most? Így könnyebb? Írd le nekünk pontosan mi történt, mi a baj? Bántani viszont ne akarj senkit, inkább próbáld meg elengedni ha viharos lett a kapcsolatotok vége.
márc. 29. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Jól kiírtad magadból. Megszabadultál tőle. Örvendezzél.

Tanulság: ne add ki magad másoknak.

márc. 29. 23:46
 4/9 anonim válasza:
100%

Én a #2 kommentelővel értek egyett. A testi erőszak és a fenyegetések nem megoldás a törvény bünteti sőt ha túl messzíre mész zaklatásrt fel is jelnethet. A legfontosabb ne magadba emészd meg mert az csak komolyabb indulatokat válthat ki, kérdezd ilyen téren a családodat barátaidat. A legjobb az, ha úgy teszel mintha soha nem ismertétek volna egymást. És soha ne feledje a teteiért mindenki megfizet vagy így vagy úgy.

Kitartást kívánok!

márc. 30. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Hidd el, ez az érzés el fog múlni előbb-utóbb! Nem tudom, hogy mikor borult a bili, de hagyj időt magadnak, aludj rá párat (sokat 🙂), és egyszer csak azt veszed majd észre, hogy (bár talán még mindig gyűlölöd, de) már csak egy enyhén fájó pont az életedben, és mint ilyen, inkább csak jó nem gondolni rá.

Puffogni, másoknak szidni, gondolatban újra és újra elküldeni a fenébe stb. ér, de ennél tovább nem érdemes menni, ráadásul roppant kicsinyes is, és ezt te is hamarosan belátod.

Viszont a jövőben vigyáz az ilyenekkel, jobb óvatosabbnak lenni, mint utólag bosszúhadjáratot indítani, inkább gondold végig, hogy Te miben hibáztál, a tények ismeretében mit kellett volna másképp csinálnod (pl. voltak-e intő jelek), ez a dühöd levezetésében is segíthet, nem csak hasznos tapasztalat a jövőre nézve.

márc. 30. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a tudtára adni. Idővel csökken az indulatod. Közben élj. Ne rágódj, ne hergeld magad, tereld el a gondolataidat.
márc. 30. 00:58
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Orvostol kerj beutalot. Rossz allapotban vagy, amugy gyogyszer sokat segitene. Magadat teszed tonkre, ot legfeljebb buncselekmeny utjan tudnad.

Utalom, hogy divat diagnosztizalni egymast, de borderline-osnak tunsz nagyon. En az vagyok, de evek ota szinten tartom magam.

Segitseg kell, vagy gyogyszer vagy pszichologus.

márc. 30. 01:26
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Hidd el, hogy megkeseredik annak a valakinek az élete ha látja azt, hogy a sajátod rendbe rakod ezek után. Hosszú munka lesz, de inkább majd azon dolgozz!
márc. 30. 07:12
 9/9 anonim ***** válasza:
32%

“inkább rajta vezesd le a fájdalmat, mint plusz 10-20 emberen még... Mert a harag és a düh elfajulhat.“

Így van, ezzel teljes mértékben egyetértek! En is mindig ezt csináltam!

Az elfojtott dühödet csak és kizárólagosan a megérdemelthez címezd, ne másokat használj verbális lelki boxzsáknak!

A magyarok többsége egy csicska. Ha valaki szidja, akkor tűr, mert ő úriember akar maradni mások előtt aztán később a saját szeretett családján vezeti le a feszültséget, mert ők nem szólnak vissza. Ezért van ennyi családon belüli erőszak meg idegbajos alkoholista.

márc. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!