Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogyan állnátok a következő...

Ti hogyan állnátok a következő helyzet elébe? Simán belevágnátok vagy lenne bennetek kétely?

Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön élek, lenne egy munkalehetőségem, egy húsipari cégnél csomagolóban. Ide úgy vennének fel, hogy nem probléma, hogy nincs nyelvtudás, de én mégis félek, mert még soha nem dolgoztam ilyen helyen, nincs benne semmi gyakorlatom, és tartok attól, hogy ha elmagyarázzák, megmutatják, mi a feladatom, nem fogom jól megérteni, ugye a nyelv miatt, és nem fogok tudni kérdezni, ha valami nem megy, ha valamit nem értek, ha segítség kell valamiben. Illetve az is probléma még, hogy a többiekkel se fogok tudni kapcsolatot kialakítani, szünetekben beszélgetni, egyedül lennék magyar, és így nagyon kirekesztve érezném magam. Nagyon szeretném ezt a munkát elvállalni, mert eddig csak alkalmi munkáim voltak, takarítás, ilyesmi és ez végre teljes fizetéssel járó munka lenne.
2014. júl. 28. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd, mielőtt kimész, pár alapvető kérdést, ismerősök, vagy google segítségével fordíts le, ha húsiparnál dolgozol, akkor ahhoz írj pár alapvető kérdést..pl " hol a csontozó, a faggyút hova tegyem " de gondolom magadtól is kitudsz találni párat, aztán ha máshogy nem, hát nonverbálisan megértetik veled..
2014. júl. 28. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem vágj bele! A nyelvtudás meg megjön hozzá 1-2 hét alatt, legalábbis annyi amivel boldogulsz. ;)
2014. júl. 28. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Kinn egy alap szabály létezik, addig mész munka után míg elég pénzt nem kapsz hogy kinn maradj. Ha nem tetszik hosszútávon, akkor felmondasz. Már ha megengedheted magadnak ezt a luxust.
2014. júl. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!