Nem bírom már tovább hogy senkinek se kellek, mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Alapból sem vagyok jó passzban egyszerűen 2 éve semerre nem halad az életem. Mindent megteszek mégsem történik semmi!
Nincsenek barátaim, nincs kapcsolatom , és nem is érdeklem senkit, családom sincs igazán . Csóró is vagyok, pedig dolgozok becsületesen mégse lesz soha lakásom vagy saját családom.
Annyira nincsenek kapcsolataim hogy már kibírhatatlan.
Mindenféle intimitást és örömöt nélkülözve élek, egyszerűen nem bírom tovább!!!!!
Senkivel nem jutok mélyebb kapcsolatba egy szia hello mizu szép napot neked is-nél se barátilag se sehogy. Mit tanácsoltok? Nem bírom tovább 😢😢😢
júl. 19. 00:55
23/23 anonim válasza:
Ha gondolod írj rám hasonló helyzetben vagyok.
Csak nekem a kinézetemmel is vannak gondok.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!