Nem bírom már tovább hogy senkinek se kellek, mit tegyek ?
Alapból sem vagyok jó passzban egyszerűen 2 éve semerre nem halad az életem. Mindent megteszek mégsem történik semmi!
Nincsenek barátaim, nincs kapcsolatom , és nem is érdeklem senkit, családom sincs igazán . Csóró is vagyok, pedig dolgozok becsületesen mégse lesz soha lakásom vagy saját családom.
Annyira nincsenek kapcsolataim hogy már kibírhatatlan.
Mindenféle intimitást és örömöt nélkülözve élek, egyszerűen nem bírom tovább!!!!!
Senkivel nem jutok mélyebb kapcsolatba egy szia hello mizu szép napot neked is-nél se barátilag se sehogy. Mit tanácsoltok? Nem bírom tovább 😢😢😢
Én csak azt nem értem, hogy annyi ilyen jellegű kérdés van ezen az oldalon, amiben a magányra panaszkodtok, de mégsem lehet veletek beszélgetni, mert vagy nem is válaszoltok, vagy pár nap után eltűntök a fenébe.
Valószínűleg a való életben is ilyenek vagytok, ezért maradtatok egyedül.
36/f
Vidéki településen (kisváros, falu) sem tudsz saját ingatlant venni? Ott olcsóbbak.
Társkeresés online?
Miért nincs egy barátod és kapcsolatod sem?
Mikor volt utoljára?
Volt egyáltalán?
Korlátozd le és/vagy alakítsd te, hogy mit nézel a social mediában, pl. kiköveted a magukat állandóan mutogató ismerősöket, helyette téged érdeklő oldalakat követsz be.
Ha van időd, azért reagálhatnál az itteni válaszokra, hogy melyikkel mit tudsz kezdeni, mert abból kiindulva lehet további tanácsokat adni.
Különben milyennek és hol képzeled el a számodra ideális életet? Nem lehet, hogy nem jó környezetben élsz és csak környezetváltozásra lenne szükséged? Kb. új élet, új lehetőségek.
Törölték a válaszom amiben írtam a fogyókúrát.
Akkor szerinted, hogy néz ki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!