Miért lehetek saját magam ellensége?
27 éves vagyok, fél éve voltam első alkalommal szerelmes, csak az volt a baj, hogy 20 évvel idősebb a nő és utóbb mondta csak,hogy sosem akar többet kapcsolatot így elég rossz hónapjaim voltak, rá is ment a gyomromra reflux tüneteim lettek ( volt már ilyen 4 éve akkor a sikertelen munkakeresések sora vezetett oda - rímelt hhihi-) most úgy ahogy jobb.
Eldöntöttem nem próbalkozok megint egy darabig ( 14 évesen próbalkoztam utoljára akkor kinevetett a lány, mondom akkor én nem hozom magam kínos szituba jó lesz a marok Matyi )
Aztán meg..
volt egy csaj aki 30 éves és tudom a nevét kétszer beszéltünk nem láttam 3 hónapja tegnap igen , gondoltam megkeresem interneten
Ráíram mert tegnap láttam és integettünk , üzenetem neki , de megbántam szűkszavú , úgy sem lesz semmi az internetes társalgáson kívűl. Most azt várom, hogy visszaírjon, de mindig csak várok-várok ja és várok. Nem tudom mire.
Amikor megláttam mondom, jajjj de jó most ez valami "égi jel" akkor azonnal cselekedni kell , 1 órán át vergődtem a gépem előtt, hogy írjak, vagy ne.. én buta meg írtam. Most meg megint csak arccal neki a falnak. Ilyenkor az jár a fejembe, hogy csak a múltbeli énem ki akar baxni a mostani énemmel pedig az a múltbéli csak tegnap esti.
27 évesen itt tartasz, ez szomorú.
Rendkívül szétszórt a fogalmazás, ez azt jelzi, hogy nagy zűrzavar van a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!