Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az jó hogy 25 évesen már...

Az jó hogy 25 évesen már családot szeretnék?

Figyelt kérdés
25 vagyok.. lassan 26 külföldön élek anyámmal.. és nem tudom miért de családot szeretnék, barátnőt.. úgy érzem 26 évesen le vagyok maradva az élettől.. másoktól.. és teljesen depressziós lettem emiatt 🥺 mit gondolatok?

2024. júl. 7. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
26 évesen még egyáltalán nem vagy lemaradva ettől. Ma már sokkal többen vállalnak gyereket 30 felett, mint huszonévesen.
2024. júl. 7. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyéntől függ.
2024. júl. 7. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem jó vagy rossz dolog, kinek mikor jön elő. Egyébként teljesen normális, hogy ennyi idősen már gondolsz erre.
2024. júl. 7. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Azért nem jó, mert itt kérdezed meg. Egyedül nem tudsz dönteni. Ilyen belsővel ne legyen még családod.
2024. júl. 7. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Korai nagyon.
2024. júl. 7. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Azt egy hatéves gyerek is meg tudja fogalmazni, hogy "szeretnék". Önmagában egy érzelem-vezérelt gondolat (vagy inkább vágy) nem jelenti, hogy tartasz már ott.
2024. júl. 7. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Normális.
2024. júl. 7. 17:52
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
51%

Eszedbe ne jusson! 40 éve még ez volt a divat,és engedve a nyomásának 24 évesen nősültem, noha dacára a közel 50 felejthető kis liezonnak, sohasem voltam igazán szerelmes. Ennek ellenére belesimultam a család öntőformájába, tettem, amit elvártak tőlem. 40 évesen aztán leckét kaptam kalandból, ami ráébresztett, hogy semmi keresnivalóm az exem mellett. Valamire persze ez a 16év is jó volt, hiszen nő mellett élve sokat tanultam a nők lelkivilágáról és gondolkodásmódjáról, de szívesen eltekintettem volna a tanulásnak ilyen formájától.

Szóval csak maradj a cipődben! Megvár ez a dolog.

2024. júl. 8. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Mit korai? Huszonévesen alapvetően már nem korai. Attól is függ persze, hogy az életed menetébe beleillik-e. Mondjuk, ha még tanulsz, akkor lehet korai, vagy ha szeretnél felépíteni egzisztenciát, várhatsz még pár évet. De ha anyagi gondok nincsenek, és megtaláltad a Nagy Őt, akkor mire várnál? Ha 40 évesen lesz gyereked, már az unokádat se biztos, hogy megéred! A nőknek amúgy is 30 éves korig meg "kell" szülniük az első gyereket, ennek biológiai oka van.

Nyilván ne egy hónap után csináld fel az új barátnődet, legyetek kicsit együtt, de utána éppen a gyerkőc is segíthet együtt maradni vele.

Van ismerősöm, akinek 20 évesen "csúszott be" a gyerek, még javában egyetemre járt, de egyáltalán nem bánta meg! Erős, egészséges. Majd éppen a későbbi gyerek született betegen (autista).

2024. júl. 8. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogalmad nincs mivel jár egy gyerek felnevelése, mennyi stressz, mennyi lemondás, mennyi nyűg. Ok, lehet párod persze, de legalább élvezd ki pár évig a szerelmet, a kapcsolatot/ házasságot, a kettesben töltött időt, hogy szabad vagy, és azt csinàlsz amit csak akarsz, szórakozol, pihensz, a hobbiddal foglalkozol stb. Ráérsz 30+ év felett feladni az életed.
2024. júl. 12. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!