Ha nem lesz párkapcsolatom akkor örökké magányos maradok?
Lassan 40 éves leszek és még sosem volt igazán párkapcsolatom, igen bármennyire is furcsa szűz férfi vagyok 39 évesen, igenis próbálkoztam próbáltam barátnőt találni, de sajnos a valahogy mindig visszautasítottak, azért mert hihetetlen módon nincsen szexuális férfias kisugárzásom...
Emiatt próbálok inkább barátokat találni, hogy ne legyek magányos, viszont azt érzékelem hogy ettől még az maradok, ugyanis a barátaim mind tartoznak valakihez, család, élettárs, barátnő stb. és emiatt én csak másodhegedűs lehetek, például most is voltam egy barátnál jól éreztük magunkat így délután, de 8 órakor már éreztette velem hogy taka haza, mert nyilván a párjával szeretne lenni, így most egyedül vagyok otthon magányomban..
Nem tudom hogy mi lehetne a megoldás, hogy ne legyek magányos és ne magányosan halljak meg, mert szerintem így egy idő után belebolondulok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!