Más is volt már annyira magányos, hogy a belvárosban sétálgatott, hogy legalább emberek vegyék körül?
Figyelt kérdés
Jó érzés, bár kissé elszomorító is nézni a sok fiatalt, hogy milyen jól érzik magukat. A belvárosi éjszakának van egy hangulata ami szeretem ha körülvesz bár úgy érzem a részese sosem leszek mert nincs kivel. Csak kívülről szemlélem az egészet. Megőrültem, vagy más is érez/érzett így?2024. jún. 25. 14:24
1/17 anonim válasza:
Menj be az ejszakaba, hozza tudsz csapodni szimpatikus bandakhoz. ;-)
2/17 anonim válasza:
Telefon legyen nalad, hogy azon tudd mutatni az időt
3/17 A kérdező kommentje:
Túl rosszak ahhoz a szociális készségeim, hogy csak úgy hozzá csapódjak egy társasághoz.
2024. jún. 25. 15:45
4/17 anonim válasza:
Szerintem más is van így, sokan beülnek egyedül is valahová, csak hogy átvegyék a fílinget.
5/17 anonim válasza:
De amúgy miért nem keresel egy baráti társaságot és akkor már mehetsz is velük amerre szeretnél. A legtöbb ilyen hobbi vagy bármi tematikus csoportban szokott lenni órán kívüli társasági élet is.
6/17 A kérdező kommentje:
Most abban reménykedem, hogy az új munkahelyeken sikerül összebarátkoznom pár emberrel. Bár az előző munkahelyemen egyáltalán nem sikerült.
2024. jún. 25. 16:34
8/17 anonim válasza:
Volt ilyen szitum, de más városban.
9/17 A kérdező kommentje:
5: Nagyon nehezen ismerkedem élőben, akármilyen is a szituáció.
2024. jún. 25. 19:49
10/17 anonim válasza:
Isten ments, inkább kerülöm az embereket, nagy társaságot jó messzire. Mindig jól megvoltam egyedül, jobban élvezem, el tudom magam foglalni. A semmiről való erőltetett beszélgetések, csacsogás engem lefáraszt. Egyedül a párom társasága tölt fel, de amikor még nincs itthon, egyedül vagyok és
csinàlok valamit.
Mikor még szingli voltam, akkor se nagy társaságra vagy barátokra vágytam, csak egy társra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!