Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Törődjek bele hogy nem fognak...

Törődjek bele hogy nem fognak velem foglalkozni a nők?

Figyelt kérdés
Az én képeimet nem lájkolják lányok,nők,nem kapok üzeneteket tőlük,a munkahelyen,utcán is rám se néznek.Fogadjam el?Mást úgyse tehetek?

2024. jún. 21. 22:12
A kérdező szavazást indított:
El lehet fogadni ha nem tetszünk jól kinéző pasiknak,csajoknak
Nem lehet megszokni ha soha nem vagyunk jó padokkal,csajokkal
23 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem padokkal,pasikkak csak átjavította a telefon a szavakat
2024. jún. 21. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Miért fontos, hogy jól kinéző pasikkal vagy csajokkal legyél együtt?

Attól mert valaki nem olyan esztétikus, mint egy görög félisten, még lehet nagyon jó arc :)

2024. jún. 21. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fontos a külső egy bizonyos szintig, de korántsem egyenlő mindennel. Gyönyörű külső is rejthet rút belsőt, ahogy lehet ez fordítva is, ezért nem szabad leragadni a külsőségeken, egyéb felszíni dolgokon.
2024. jún. 21. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor fel kell csinalni medvet. mit lehet tenni. Az legalabb olyan vad amilyen no nincsen. szerintem meg olyan tag is ha nem nagyobb. tobb a no mint a ferfi, valogathatnak aztan kesz, csak addig valogatnak ameddig a "selejt" el nem tunik de a selejtbol is lehet egyebkent helyes meg szep lany vagy fiu. genetika de hat na. irany az erdo.
2024. jún. 22. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
de egyebkent en pszichologusi csoportra jarok mint kliens mert paciens az orvos, a pszichologus nem. mindegy. csak azt akarom irni hogy azok a nok akiket eroszakolnak, vernek es meg mindig vagynak arra a kapcsolatra azok nem jonnek ide csak ritkan ha ismerik az oldalt. amiket en hallottam a csoportokon az borzaszto. szetveri a srac aztan leszopatja meg utana megpofozza es megeroszakolja. es a csaj nem tud enni. Na ilyen szinten. A buszke nok akik itt hozongenek hogy incel meg "en vagyok a kiralyno es fuggetlen tudok lenni" meg a nagy kakit. Annyi ilyen eset van ,hogy meg sem lehet szamolni.... csak azokrol nem tudunk.
2024. jún. 22. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha jól néznék ki megszólítanának a nők nem rám se néznének.Hiába mondják hogy nem számít a külső számít.Kíváncsi vagyok hány túlsúlyos nő után fordulnak meg a férfiak az utcán.Vagy hány nem jó pasira mosolyognak rá a nők az utcán.
2024. jún. 22. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
az a gond itten felebarataim, hogy a nok mindig ilyen incellel jonnek. azt sem tudja nemelyik konkretain mi az. de akinek nincs csaja es maganyos es szeretne mar rogton incel. de ha o neki nincs pasija akkor azzal nincs semmi gond mert ugyis talalni fog mert annyi pasi van. aztan ha csak pityeg a ferfi mar 35 evesen mert nem nez ki ugy mint fiatalabb brad pitt hanem mondjuk amilyen egy ferfi, akkor az mar incel, gyuloli a noket, budosekt a nok, hulyek a nok meg ilyenek, pedig nem. nem errol van szo, hanem hogy mar annyira szeretnenek parkapcsolatot csak a noknek egyaltalan nem kellenek, pontosabban a nok 10 000 bol 1 jon ossze. kozben koztudott, hogy egy no 5 pasival randizik max, hogy valogasson. ez persze hogy duhiti a masik nemet. kepzeljek el forditva. es az incel szo mar szitokszo nem pedig amit valoban jelent. ha valaki csak felszol hogy annyira szeretne parkapcsolatot es mar elege van a keresesbol mar rogton incel es jonnek a gunyok meg smiley-k hogy milyen bena es rakenik az egeszet. Igen mondjuk parszor a csavo hibaja, de sokszor sajnos tudnak a nok valogatni mert ok vannak a Foldon tobben. Ha forditva lenne a helyzet akkor nyilvan a ferfiak valogatnanak meg stb...
2024. jún. 22. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolat nélkül lehet élni.

Szex nélkül nehéz, ez fáj a kérdezőnek.

És ha valaki elmúlt 35 éves, attól se fog vonzódni az idősebbekhez.

50 évesen a legtöbb pár már nem is szexel.

Szerintem egy kor felett az ember már nem akar párkapcsolatot.

Főleg, ha sosem volt, megszokod, ez a normális.

2024. jún. 22. 01:49
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

"Az én képeimet nem lájkolják lányok,nők"

Hát akkor el kellene kezdeni foglalkozni a képeidet lájkoló fiúkkal, férfiakkal ;)

2024. jún. 22. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

A legnagyobbat az "esélyegyenlőtlenségen" röhögtem. Hány éves vagy, 10-12?

Mit gondolsz, a nő az jár mindenkinek? Mint az öregségi nyugdíj, vagy hogy?

Igazságtalanság?

Mi vagyunk a hibásak mert nem lájkolnak?

Az agyamat eldobom...

Milyen emberek vagytok ti, hol éltek? Voltak szüleitek? Jártatok iskolába?

Hihetetlen az egész.

Az állatok magasabb szinten vannak.

El tudod képzelni, hogy van élet a fészbúkon túl is?

A saját férjem képét sem lájkolgatom, mert NEM EZ A LÉNYEG!

Próbáljatok meg esetleg élni..szerencsétlen..

2024. jún. 30. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!