Lehet egy munkahelyen csak a munkával foglalkozni ha sok nő dolgozik ott?
Mármint milyen szempontból nem fogsz bírni magaddal...?
Hormonálisan? :-D
Sajnos az 1-nek igaza van. Minél több a nő egy helyen, annál biztosabb, hogy pletykálkodás, rosszindulat, cirkuszolás lesz, egymást kezdik ki. Dolgoztam olyan helyen ahol kb. 40 nő volt egy időben egy helyen. Mindig az a kolléganő volt "terítéken" aki aznap szabin volt, de a pasikat sem kímélték.
A pasi meg akkor jár jól, ha megpróbálja távol tartani magát mindegyiktől. Mert ha csak egyhez is közelíteni mer (nem munkával kapcsolatban), annak nem lesz jó vége hosszú távon. :D
Sajnos ez a tapasztalatom, nőként.
Igaza van az egyesnek ahol nők vannak ott több a probléma is alapból :D...okés hogy nem bírsz magaddal, max felszedsz egyet, aztán mégjobban kavarják a szart ennyi lesz...de aztán lehet semmi nem lesz csak túl gondolod.
Bár őszintén szólva ha nekem voltak női munkatársaim egyet biztos felszedtem a legtöbb helyen (nem mindenhol)...utána jöttek a bajok.
8: ja, hogy te már előre túlgondolod, és megelőlegezed a még ismeretlen dologra történő mégismeretlenebb reakciókat...
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!