Miért érzem ezt?
Olyan üresnek/semminek érzem az életem. Kb 2 hete ezt érzem és naponta hullámzik a teljesítményem és az érzelmem.
Úgy érzem magam, mintha csak becseppentettek volna egy szimulációba, és keresném a helyem (ami amúgy már megvan).
Vannak kételyeim a nyaram felől, amit megosztottam egyik barátommal, aki azt mondta hogy ne neki sírjak, hanem álljak neki építeni az életemet és hogy örül, hogy megbeszélem vele, de inkább ne csináljam, mert ettől rosszul érzi magát. Ez volt egy napja. Egy kicsit haragudtam, mert olyan mintha mostanában mindenki ellenem fordult volna, mindenért én lennék a hibás, stb. Holott én csak nyugodtságot akarok.
Próbálom megosztani az érzéseimet, de el vagyok csitítva, le vagyok hurrogva.
Párszor már megkaptam azt, hogy amennyi időt az "értelmetlen" dolgokkal foglalkozok, annyit simán foglalkozhatnék a tanulással, stb.
Nem mondom, hogy az adott személynek nincs igaza, de miért most??? Miért most próbál engem felkaparni (egyre sikertelenebbül), miért nem fél évvel ezelőtt, amikor idekerültem, ebbe a fázisba.
Nem tudunk rólad semmit, ki vagy, milyen szimulációban vagy miért keresed a helyed ami már megvan mifelől vannak kételyeid konkrétan stb.
szeretethiányos vagy. én is az voltam, de rájöttem hogy az ilyen jellegű siránkozások a kutyát sem érdeklik, ezért rájöttem hogy meg kell oldani a problémáimat egyedül.
Én ezt tanácsolom neked is.
Ez az érzés összefügg az életkoroddal, mert 17 éves korban rengeteg hormonális és testi változás időszakában vannak a fiatalok. Bizonyos értelemben ez a legnehezebb életszakasz. Testi, lelki változások, ilyenkor az embernek meg kell találnia a választ ezekre a kérdésekre:
Ki vagyok? Mik a határaim? Miért élek? miért éljek? Mik legyenek a céljaim?
Sok az életfeladat is: érettségire készülés, pályaválasztás, párválasztás, stb.
Kitartást kívánok!
Szia! Saját tapasztalataim alapján írom, hogy nekem is nehéz. Nagyon sokszor felcsesz amikor azt mondják h "szedjem össze magam", "mozduljak ki", de nem értik meg hogy ez nem ilyen egyszerű. Pontosan nem tudjuk, hogy mi a problémád, de én is a magányra tippelek, mivel ahogy olvastam a barátod nem valami...megértő személy.
Ha esetleg szeretnél beszélni róla nyugodtan írhatsz mivel nekem sem fényesebb a helyzetem, ezáltan vannak dolgok amiket jobban megértek mint egy olyan ember akinek tündérmese az élete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!