Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek ciki lenne ha...

Szerintetek ciki lenne ha elkezdenék naplót írni?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, és eléggé magányos. Nincsenek barátaim, nem is nagyon beszélek senkivel, még családdal sem, ezért arra gondoltam hogy adok egy esélyt a naplóírásnak. Abban reménykedem hogyha kiírok magamból mindent amit csak tudok valamivel könnyebb és jobb lesz. Ilyenkor egyébként tényleg meg lehet könnyebülni kicsit?

2024. jún. 11. 17:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
34 éves családanyaként is írok naplót. Hogy ciki lenne? Kit érdekel? :)
2024. jún. 11. 19:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is naplót írok, mert az életem minden tekintetben fos. De jobban alszok miután 4-5 oldalt azzal írtam tele éjjel, hogy mi idegesít fel, mi az amit bánok meg nem bánok, illetve gondolkodom rengeteget és szoktam elemezni is pszichológiai szempontból. Szóval a saját példámból kiindulva igen, hasznos lehet.

Üdv, egy 24 éves srác.

2024. jún. 11. 19:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen benne semmi ciki, emiatt ne aggódj.

Szerintem nagyon is hasznos dologról van szó, nekem legalábbis sokat tud adni, segíteni, amikor nem tudom kiadni a bennem lévő dolgokat máshogy. Leírom, kicsit tompulnak is közben az érzelmek, majd már (kicsit) objektívebben állok a dologhoz.

2024. jún. 11. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Én még szívesen olvasnám is.
2024. jún. 11. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Mar miert lenne? Egyetlen egy dologra vigyazz. Ha nem szeretned, hogy akik hozzaferhetnenek, tudjanak arrol, amiket irsz, akkor jol gondold meg, mit irsz, vagy inkabb ne azt, de szaz szazalek legyen, hogy egy eros kisertes hatasara sem tud beleolvasni.
2024. jún. 12. 00:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Napló magànügy. Senkire e tartozik. Így eleve nem lehet ciki.

Nyitsz egy titkosított dokumentumot és írod.

2024. jún. 12. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

én is pont 21 évesen kezdtem, szintén magányosság-különbözőség miatt. Azóta minden nap írok naplót, tollal papírra. És azóta eltelt 10 év! : )

ha van kedved beszélgetni, írj üzenetet nyugodtan!

szintén F

2024. jún. 13. 12:39
 18/19 Strand Unió válasza:
100%

Nem vagyok sokkal fiatalabb nálad (20 hombre). Öt éve írok naplót, és nincsen ahhoz hasonló érzés, mint mikor fölcsapod a naplód egy oldalát és egy pillanatra elfelejted a jelent az összes problémával és egy teljesen másik világban találod magad. A multban. És eszedbe jutnak dolgok amikre amúgy nem is emlékeznél.

Engem büszkeséggel tölt el ahogy a multam küzdelmeiről olvasok. Hogy megcsináltam, túléltük, és ez így lesz ez után is. És igen jól mondod segít az önfejleszésben. Szóval ne halogasd, kezd el még ma :).

Ha úgy gondolod, hogy szükséges nyugodtan írj rám privátban.

2024. jún. 18. 14:05
 19/19 anonim válasza:
Szerintem sem ciki. Sőt! Ez az önkifejezés, feldolgozás módja. Ha valami bajod van, kiírod magadból. És nem csak magadnak segítesz feldolgozni az érzelmeidet, hanem még abban is fejlődsz, hogyan írj, hogyan vesd papírra azt, ami benned van. Ez a tudás pedig sohasem haszontalan. Különben még azért is jó naplót írni, mert bármikor vissza tudod olvasgatni az emlékeidet a régi gondolataidat, érzéseidet. Mindig jó rácsodálkozni mi változott, ki változott, miben fejlődtél, vagy mit tartottál meg magadban az idők során. Szerintem csak rajta. Sok kitartás hozzá!
2024. jún. 27. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!