Szerintetek ciki lenne ha elkezdenék naplót írni?
Én is naplót írok, mert az életem minden tekintetben fos. De jobban alszok miután 4-5 oldalt azzal írtam tele éjjel, hogy mi idegesít fel, mi az amit bánok meg nem bánok, illetve gondolkodom rengeteget és szoktam elemezni is pszichológiai szempontból. Szóval a saját példámból kiindulva igen, hasznos lehet.
Üdv, egy 24 éves srác.
Nincsen benne semmi ciki, emiatt ne aggódj.
Szerintem nagyon is hasznos dologról van szó, nekem legalábbis sokat tud adni, segíteni, amikor nem tudom kiadni a bennem lévő dolgokat máshogy. Leírom, kicsit tompulnak is közben az érzelmek, majd már (kicsit) objektívebben állok a dologhoz.
Napló magànügy. Senkire e tartozik. Így eleve nem lehet ciki.
Nyitsz egy titkosított dokumentumot és írod.
én is pont 21 évesen kezdtem, szintén magányosság-különbözőség miatt. Azóta minden nap írok naplót, tollal papírra. És azóta eltelt 10 év! : )
ha van kedved beszélgetni, írj üzenetet nyugodtan!
szintén F
Nem vagyok sokkal fiatalabb nálad (20 hombre). Öt éve írok naplót, és nincsen ahhoz hasonló érzés, mint mikor fölcsapod a naplód egy oldalát és egy pillanatra elfelejted a jelent az összes problémával és egy teljesen másik világban találod magad. A multban. És eszedbe jutnak dolgok amikre amúgy nem is emlékeznél.
Engem büszkeséggel tölt el ahogy a multam küzdelmeiről olvasok. Hogy megcsináltam, túléltük, és ez így lesz ez után is. És igen jól mondod segít az önfejleszésben. Szóval ne halogasd, kezd el még ma :).
Ha úgy gondolod, hogy szükséges nyugodtan írj rám privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!