Szerintetek ciki lenne ha elkezdenék naplót írni?
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, és eléggé magányos. Nincsenek barátaim, nem is nagyon beszélek senkivel, még családdal sem, ezért arra gondoltam hogy adok egy esélyt a naplóírásnak. Abban reménykedem hogyha kiírok magamból mindent amit csak tudok valamivel könnyebb és jobb lesz. Ilyenkor egyébként tényleg meg lehet könnyebülni kicsit?2024. jún. 11. 17:36
1/19 anonim válasza:
Mégis miért lenne ciki? Semmi ciki nincs benne, biztos segíteni fog, szóval mindenképp próbáld meg. Veszíteni úgyse tudsz semmit se, ellenben némi könnyebbséget hozni fog.
2/19 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Főleg, ha senki se tud róla. Egyébként igen, segíthet, ha kiírod magadból a dolgokat.
3/19 anonim válasza:
Benned valami olyan hatalmas mentális gát van, hogy még otthon, egyedül, saját magad előtt sem vagy képes szabadon viselkedni. Durva. Mégis ki előtt lenne ciki? A plafonon lévő pókok előtt?
Csinálj amit szeretnél.
4/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt. Nekem is segített, amikor kiírtam magamból a dolgokat, szóval hajrá:)!
5/19 anonim válasza:
Nem, miért is lenne gáz, sőt, lehet, hogy évek múlva hasznos, vagy szórakoztató lesz visszaolvasni.
Nagyon régóta írok naplót, hasonló motivációval kezdtem, és nagyon hálás vagyok a múltbéli énemnek azért, mert rögzített élményeket, amik egy idő után elhalványulnak.
7/19 anonim válasza:
Ha azért nem fogsz dolgokat csinálni, mert mások szerint az ciki, akkor kb sehova nem fogsz jutni az életben.
9/19 Dinnye2 válasza:
Én is írok naplót: Visszaolvasva rengeteget nevetek, csomó emléket fel tudok idézni, és sokkal jobban fel tudok dolgozni bizonyos eseményeket.
10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Igazából nem is tudom miért gondolom hogy ciki lenne e, lévén hogy magányos vagyok. #4-es, nagyon igazad van. Sajnos van valami bennem, egy furcsa érzés, amitől nem tudom elengedni magam, de sajnos fogalmam sincs hogy miért. Lehet hogyha elkezdem a naplót szépen lassan összeállnak a darabok, és rájövök hogy min kell változtassak.
2024. jún. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!