Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehetséges lenne, hogy így ne...

Lehetséges lenne, hogy így ne maradjak egyedül?

Figyelt kérdés

már csak apám él, van egy tesóm, de neki saját családja van.

nekem nem lehet gyerekem, párkapcsolatom nincs, és már nem is akarok.

40 vagyok, gy 4 szobás családi házban élünk, nagy kert is van, autó.

ha apámmal valami történik, nem szeretnék egyedül maradni, ettől nagyon szorongok.

szerintetek lehetne találnom egy velem egykorú nőt, aki szintén egyedül van, és amolyan nagyon jó bnőkként, szinte testvéri szeretetben éljünk?

hangsúlyozom, heteró vagyok, sisterhoodban élni lenne kedvem, nem egyedül.

akűr saját vállalkozást is csinálhatnánk, segíteni egymást azu életben.

ha ő közben társat akar, mehet, de nem csak párkapcsolatban lehet élni szerintem.

máj. 30. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
SEnki nem szolt be hogy pasit keressen, az lett megkerdezve, hogy miért nem ferfivel...
jún. 1. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Elmondta, hogy hagyjátok már ezzel a témával. Egyébként meg nem gondolom, hogy idegeneknek kéne magyarázkodnia azzal kapcsolatban, hogy akar-e férfit vagy sem. Leírta érthetően, hogy nem akar kapcsolatot.
jún. 1. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

baszki, ha egy kérdésre felhuzza magát ennyire, akkor valoszinüleg egy növel sem fog kijönni, mert ő is lehet megkérdezi, mielött összeköltöznek.

Ha én azt mondom, hogy nem akarok Magyarországon élni, hanem inkább elmennék Ausztriába, és valaki megkérdezi, hogy miért nem akarok itt élni, akkor ugorjak a torkának, hogy NEM ÉRTED, HOGY NEM AKAROK ITT ÉLNI?

jún. 1. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért lovagolsz ezen a témán? Neked nem teljesen mindegy miért nem akar kapcsolatot?

Ha én költöznék vele össze, pont leszrnám, hogy nem akar férfit az életébe, ugyanis nem vagyok akkora tuskó, hogy mások magánéletében kutakodjak. Veled ellentétben. De még írj vagy 50 felháborodott kommentet ebben a témában.

Gondolom neked ritka tökéletes életed lehet ha itt kötekedsz napok óta.

Nő vagy? Szeretnél vele összeköltözni? Ha nem a válasz, akkor akadj már le róla.

jún. 1. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
OK
jún. 2. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!