Hogy ne maradjak egyedül?
16 éves koromban egyedül költöztem. Igaz lett munkám is mellette, és zenéltem is bandákban, nagyjából mindig voltam valakivel. De mára már úgy alakult, hogy kevés a munka, kevesebb a zene is az életemben. Barátnőmmel is szakítottunk. Többet vagyok itthon, mint eddig bármikor (egyes egyedül). És én nem ilyen vagyok! Nekem kell a jó társaság, a hobbi, a szórakozás, a baráti kör, és a lány akit szerethetek.
Szóval mit tegyek azért, hogy ne maradjak otthon egyedül, és valami jóval, hasznossal töltsem el az időt?
Nagyon kreatív vagyok, és szeretek tenni az emberekért, a boldogságukért, az életért.
Amikor pénzért dolgozok, "beszűkül az agyam, a látásmódom, és akkor csak a munka van, semmi szórakozás (bár jól érzem magam:)
Mi az igazság?
Mit kell tenni ilyen helyzetben?
Hogy ne maradjak egyedül?
28/f
Próbáld meg az eletedben magtalalni az arany kozeputat. Valoszinu olyan ember vagy aki tiszta erobol porog amikor zajlik az elet … igen am, de mostanában nem porog.
A punnyadtsagban is meg kell talalnod a helyed, nem csak a zsongasnam kell a tarsasag középpontjának lenni.
Masfelol pedig olyan emberekkel vedd korul magad, akik nem csak a bulikban vannak melletted, hanem radnyitjak az ajtot a hideg teli esteken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!