Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is egy csalódásnak érzi...

Más is egy csalódásnak érzi az életét? Miért?

Figyelt kérdés
2024. máj. 26. 13:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem túl rózsás gyerekkorom volt, tele sok kicsi és néhány nagy traumával, amiknek következménye ( a pszichológusom szerint) a nulla önbizalmam, a motiválatlanságom, céltalanságom. Plusz emellett kialakultak bizonyos mentális problémák is, aminek következtében nem csak hogy képtelen vagyok a párkapcsolat építésre, de emellett belekerültem olyan dolgokba, ami miatt vakszeg börtönbe megyek nemsokára. Ez a dolog pontot tesz az amúgy is katasztrofális életemre, mert innentől kezdve nem csak egy nyomorult leszek az emberek szemében, hanem egy nyomorult börtöntöltelék is. Már ha túlélem a börtönt.

Ja, aszem csalódás az életem.

2024. máj. 26. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban molesztáltak és ez annyira rányomta a bélyeget az életemre, hogy több évnyi önismeret és terápia után sem tudok normális kapcsolatokat kialakítani. Sosem voltak céljaim. 1 barátnőm volt 20 évig de más felé terelt az élet és nem beszélünk mar.
2024. máj. 26. 16:25
 13/17 anonim ***** válasza:
De emberek! Ezen csak TI tudtok változtatni. Ha mindent nem is lehet helyrehozni, tűzoltás talán lehetséges. Nekem sem egy leányálom az életem.
2024. máj. 26. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Egyrészről azért, mert magam felé állítottam nem mindig túl reális célokat, elvárásokat, mert rosszul mértem fel 1-2 dolgot, amik utána persze nem is valósultak meg. Vagy semennyire sem, vagy csak darabokban. Szóval saját hibáimból adódóan történtek ezek.

Másrészről elég sok igazságtalanság történik a világban, amiket nagyon nehéz elfogadnom, pláne, ha engem is érint.

2024. máj. 27. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen annak, egyre inkább. Egyre több dologról derül ki hogy elrontottam, ráadásul ezeket már különböző okokból ki sem javíthatom. Kifáradtam, testileg, lelkileg. Senkim, semmim nincs és már időm se nagyon, hogy bármi jó lehessen...

Szóval hosszú lenne a válasz, a lényeg hogy nem alkottam semmit, így semmi értelme nem volt eddig se és ezután se.

2024. máj. 27. 05:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Van van
2024. máj. 31. 21:40
 17/17 Barnabas333 ***** válasza:
Mert autista lett a fiam. Nagyon nehéz így az élet, de nem fogok új életet kezdeni, inkább szenvedek...46f
2024. jún. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!