Elmondod egy titkod?
Figyelt kérdés
Olyat mondj amit szinte senki nem tud, elvégre teljesen anonim vagyunk.2024. máj. 20. 21:34
81/100 anonim válasza:
Tangában volt nyáron otthon a mutter mert meleg volt.Véletlen vagy nem de néha lehajolt előttem és alányúltam.Elsőnek azt mondta mit csinálok majd jobban odanyúltam és félrehúztam a tangát.Estig csináltuk.Amúgy egyetemista vagyok.
82/100 anonim válasza:
Elképzelhetőnek találom a lehetetlent. Mindenki lebeszélne róla. Pont ezértgondolom, hogy összejöhet.
83/100 anonim válasza:
82-es. Hajrà. Elizabeth Holmes is így volt vele. Hiàba mondta neki minden szakember hogy amit àrul az lehetetlen, ő fejébe vette és megmondta hogy màr pedig az úgy lesz csak azért is mert azt mondjàk màsok hogy nem. Aztàn nézz csak rà hol tart most.
84/100 anonim válasza:
Szexeltem az iskola toalettjében régen.
86/100 anonim válasza:
Elég meredek dolgokat írtatok!
Én csak szerelmes vagyok. Plátói vagy sem.
87/100 anonim válasza:
Elképesztő, milyen titkok vannak. Nekem nincs vérfertőző rejtélyem. Csak szerelmes vagyok a testvérem párjába.
Amúgy amiről 2 ember tud, az már nem titok :)
88/100 anonim válasza:
A BSTV Games megszűnik a Comedy Central Family-vel együtt!
.
89/100 anonim válasza:
Szeretnék nyitni egy állatmenhelyet. A családom sem tudja.
90/100 anonim válasza:
Elmondom:
Megcsaltam a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!