Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elmondod egy titkod?

Elmondod egy titkod?

Figyelt kérdés
Olyat mondj amit szinte senki nem tud, elvégre teljesen anonim vagyunk.
2024. máj. 20. 21:34
 21/100 anonim válasza:
91%
Autista vagyok, és szégyellem.
2024. máj. 20. 22:30
 22/100 anonim ***** válasza:
53%
Meleg vagyok.
2024. máj. 20. 22:32
 23/100 anonim ***** válasza:
83%

1. Ott akarom hagyni az egyetemi szakor, de nem merem, mert nincs b tervem, hogy mi mást csinálnék ehelyett. Egyszerűen semmilyen más munkát nem tudnék elképzelni.

Őszintén úgy kezdtem el a tanárképzést, hogy szorongok a szerepléstől, és ez nem változott.

2. Tizenhárom évesen pénzt loptam anyám pénztárcájaból.

Közeledett az iskolai úszóverseny, részt akartam venni, fontos volt számomra, de nekem meg akkor jött volna meg a menstruációm a számítások szerint. Anyám nem engedte, hogy tampont használjak, úgy volt vele, hogy ha tényleg megjön akkor, majd utolsó pillanatban szólok, hogy mégse veszek részt. Hát én ezt nem akartam, szóval titokban vettem tampont a boltban. Viszont hát sose kaptam zsebpénzt... Szóval loptam.

3. Gyerekként a sok macskánk közül egyet kvázi terrorizáltam kiskorában. Soha semelyiket nem bántottam, csak azt az egyet, és csak akkor, ha senki nem figyelt. A szüleim nem értették, hogy az a macska miért fél tőlem. Valójában meg mindig elzavartam, megijesztettem ha odajött volna ő is játszani a tesójához, meghúztam a farkát. Akkor is bűntudatom volt miatta, de valahogy jól esett az, hogy valaminél erősebb vagyok, meg maga az, hogy folyamatosan bűntudattal büntetem magam. Azóta is rosszul érzem amiatt magam, hogy a cicának miattam nem volt jó kölyökkora. Idővel abbahagytam a macska szekálását, de évekbe telt elérni, hogy ne féljen tőlem.

2024. máj. 20. 22:37
 24/100 anonim ***** válasza:
74%
Felgyújtottam egy házat.
2024. máj. 20. 22:37
 25/100 anonim ***** válasza:
68%
Szagoltam a tesóm talpát.
2024. máj. 20. 22:39
 26/100 anonim ***** válasza:
90%

Szerelmes vagyok a harmad-unokatestvérembe (férfi). Volt egy balesetem és gyógytornára jött hozzám 1 évig, közben gyógymasszőr is lett, és az által pedig szinte rendszeresen jön hozzám.

Azelőtt kb. évi 2x ha találkoztunk.

És most kezdek bedilizni kezdek megőrülni , és iszonyat zavarban vagyok előtte, és megszólalni sem tudok, és nem tudom mi a jobb ha jön vagy ha nem jön. De nem merem elmondani mert akkor lehet, h soha többé nem jön.

És nem tudom melyik lenne a nehezebb ha elmondanám és ő nemet mondana és többé nem jönne vagy ha nem mondok semmit de akkor meg mindig oitt lesz előttem...

Talán azt láthatják h zavarban vagyok előtte. De senkivel nem tudom megbeszélni és nem is merem, mert selejt hülyének néznének.

2024. máj. 20. 22:47
 27/100 anonim ***** válasza:
85%

Jött egy 15%-os,aki mindenkit lepontoz.

Az én titkom, hogy nem megyek abortuszra, hanem megtartom a babát. Nem sokáig lesz titok szvsz.

2024. máj. 20. 22:58
 28/100 anonim ***** válasza:
67%

14-es,nekem is írhatsz :) Le a kalappal előtted!

Én a Zenofortól befostam meló közben.

2024. máj. 20. 22:59
 29/100 anonim ***** válasza:
2024. máj. 20. 23:00
 30/100 anonim ***** válasza:
87%
Olyanról álmodozom, aki nem lehet az enyém.
2024. máj. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!