Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Elmondod egy titkod?

Elmondod egy titkod?

Figyelt kérdés
Olyat mondj amit szinte senki nem tud, elvégre teljesen anonim vagyunk.
2024. máj. 20. 21:34
 71/100 anonim ***** válasza:
83%
Rá vagyok crusholva a Kaleen művésznevű osztrák énekesnőre. 28 évesen.
2024. máj. 21. 00:13
 72/100 anonim ***** válasza:
79%

Kiszúrkáltam az összes gumit otthon kiskoromban.Így lett még 2 tesóm.

Azóta is rengeteg vita megy hogy mindig védekeztek nem értik hogy lehet ez.Már válás is szóba került mert felelőtlen volt anyám.

2024. máj. 21. 00:15
 73/100 anonim ***** válasza:
72%
loptam már el más használt bugyiját a szennyestartóból
2024. máj. 21. 00:24
 74/100 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy át fognak sorolni fizetős képzésre az egyetemen, pedig nagyon sokat tanulok és nagyon szeretem, és az előző félévig még tanulmányi ösztöndíjat is kaptam az átlagomra. Nagyon félek emiatt.
2024. máj. 21. 00:48
 75/100 anonim ***** válasza:
88%
Az egyik kedvenc könyv műfajom a természetfeletti, azon belül pedig a vérfarkasos. Olvasok másmilyent is, de valahogy egy idő után mindig ennél lyukadok ki.
2024. máj. 21. 01:09
 76/100 anonim válasza:
91%
Biszexuális vagyok, és hihetetlenül bejön a legjobb barátnőm.
2024. máj. 21. 03:30
 77/100 anonim ***** válasza:
82%

Csaltam az önéletrajzomban.

A 47-es bikinis lánynak:

A peeling segít.

Esetleg ilyen fürdőruha:

[link]

2024. máj. 21. 06:08
 78/100 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagyunk annyira anonímak. Csalàd és baràtok elött talàn. De csak olyanokat szabad bevallani amire az ISP vagy àltala rögzített adatokba betekintő szerv amúgyis ràjönne.

Nekem igazàbólba titkom amit leplezni próbàlok, hogy mentàlisan több téren is problémàm van. Transz vagyok. Ovoda óta tudom, de itthon nem lehet, és mire a pénzt össze szedtem addig az a lehetőség hogy ezt érdemben kezeltessem màr elszàllt az életkorom àltal. Ezzel napi szinten küzdök.

Valamint egyéb mentàlis betegségre utaló jelek is vannak nàlam. Vannak időszakok amikor a valódi vilàgban tejesen összefüggéstelen logikai kapcsolatok logikusnak hatnak. Majd amikor vége jövök rà hogy teljes butasàg volt amit gondoltam. Illetve hosszú tàvú stressz esetén audiovizuàlis hallucinàcióim is vannak.

Egy szó mint szàz, valami nagyon nincs rendben. De ha kezeltetem elvesztem a karrierem amiért RENGETEG mindent felàldoztam. Beleértve a teljes fiatalsàgomat.

2024. máj. 21. 09:02
 79/100 anonim ***** válasza:
87%
Bántanak a munkahelyen, de nem merem itthon elmondani.
2024. máj. 21. 10:11
 80/100 anonim ***** válasza:
87%
Beleszerettem egy itteni lányba, de ő ezt nem tudja. :P
2024. máj. 21. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!