Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem leszek már boldog?

Sosem leszek már boldog?

Figyelt kérdés
Egy katasztrófa az életem amióta az ex barátnőm szakított velem novemberben. Azóta havonta járok pszichiaterhez és pszichologushoz, a gyógyszereken kívül más értelme nincs is az egésznek, valószínűleg azok se segítenek. Ha megtehetem akkor iszok egyedül, olyankor pár órára máshogy látom legalább a világot egy kicsivel. Társkeresőkön próbálkoztam...katasztrófa, a lányok harmada ha visszaír kb, azok is csak pár mondatot aztán eltűnnek, nem is értem mi értelme. Egy lánnyal találkozok olyan 2 hetente egyszer 1-1 órára (csak sétálunk vagy beülünk valahova beszélgetni)...semmilyen irányba nem haladunk, az előző két barátnőmön már az első találkozások után éreztem, hogy kezdenek érezni irántam valamit, itt semmi ilyen nincs. Próbáltam magamra erőltetni a gaminget, a sportot, sorozatokat...semmi nem köt le. Legszívesebben fejbe lőném magam, ha lenne mivel.
2024. máj. 19. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Hat, szerintem nem varni kell a sultgalambot,hanem tenni a valtozasert. Mondjuk nem arthat, ha egyedul is szeret elni az ember, talal celokat meg oromforrast, es dolgozik a sajat szemelyisegen, kinek.mit jelent ez.

Kerdezo, pszichogyogyszerre ne igyal, ennel rosszabbat nem tehetsz magaddal.

2024. máj. 19. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy az ember társas lény, de egy átmeneti egyedüllét nem kéne, hogy ennyire a padlóra küldjön. Alaposabban meg kéne vizsgálnod (esetleg pszichológus segítségével), hogy pontosan mi az, ami hiányzik, ami boldogtalanná tesz. Ezt pedig vagy más forrásból kell pótolnod, vagy más örömforrással, elfoglaltsággal helyettesíteni.

A társkeresés tipikusan egy olyan dolog, ami nem megy, ha rágörcsöl az ember. Nyilván kell próbálkozni, de nem kell túlságosan felvenni az elutasításokat. Nem könnyű olyan partnert találni, aki minden fontos tekintetben megfelel, de nem is lehetetlen, nem kell hát feladni. Nyitni kell többféle módon való keresésre, élőben is, különböző helyekre elmenni, ki tudja, majd az egyik buszon botlasz bele a jövendőbelidbe. Társkeresőkön sok az unatkozó ribi, meg maguk az oldalak is elég lehúzósak, szexorientáltak.

Még lehet, az itteni társkereső rovatnak is adni kellene egy esélyt (persze itt is vannak furcsa emberek).

2024. máj. 20. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Még valami, a negativitás (és a gyógyszerre ivás) nem szexi a nők körében, ezért sem ajánlott. És igen, leszel még boldog, csak higgy benne, és légy türelemmel!
2024. máj. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!