Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sosem leszek boldog?

Sosem leszek boldog?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy mindig van valami bajom. Már mosolyogni se nagyon szoktam, ritkán van jó kedvem, de igazából ez mindig is így volt. Mindig volt valami aktuális problémám. Családi gondok, párkapcsolati, magány, munka, suli, jogsi amin buktam többször, pénzhiány, stb. Sosem volt olyan érzésem, hogy én most boldog vagyok és minden oké. Kivéve amikor szerelmes voltam és az első hónapban elöntött a rózsaszín köd. De utána mindig történt valami, ami miatt megint hosszú ideig rosszul voltam. Majd az megoldódott és jött a következő. Amikor munkában vagyok, mindig épp az aktuális problémámon agyalok. Hazamegyek a páromhoz akkor jobb, elvagyunk, időt töltünk együtt, de igazából ez se az igazi, mert munka miatt nagyon keveset vagyunk együtt és pl ez is a bajom, mert megszoktuk hogy mindketten HO-ban vagyunk és sokat vagyunk együtt, de már mindketten bejárunk, így marad a délutánból egy kevés, mert a többi me time és alvás, meg a hétvége.

Egyszerűen én szomorú típus vagyok, hogy tudok ezen változtatni?

2023. jún. 2. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
A depresszió kezelésére már vannak orvosi módszerek. A legbiztosabb viszont az, ha magad keresed meg a boldogságot. Azt viszont tudnod kell, hogy felhőtlen boldogság nincs, mert boldogság érdekében sokat kell küzdeni és sok nehézséget kell legyőzni..
2023. jún. 2. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Mindenkinek vannak nagyon kemény harcai, traumái, gondjai.

Csak van, aki neki áll dolgozni önmagán - ehhez persze nagy őszinteség és bátorság kell. Nem baj, ha lassan halad, csak haladjon, legyen motivált a változásra. Az önsajnálat a legrosszabb út.

És igen, ha depresszió vagy más mentális betegség miatt van érzel kevés boldogságot, az is külön történet, megfelelő szakembert kell felkeresni.

Csak tegyél magadért!

2023. jún. 2. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem vagy depressziós, kicsit túlzónak érzem. És szerintem igazad van, vannak olyan emberek akik a poharat mindig félig üresnek látják és vannak olyanok akik "boldogabb" alapbeállítottságúak. Nem tudom biztosan, de azt hiszem ezt azért tudod befolyásolni. :) Törekedni kell rá, hogy a szép részét is lásd a mindennapjaidnak és ne csak a negatív dolgokra fókuszálj. Mindig lesz "baj", azt hiába várod hogy semmi rossz nem lesz az életedben, de ettől még lehetsz boldog.

Szerintem pl segíthet ha elkezdesz hálanaplót írni (tehát minden nap x jó dolgot, amiért hálás vagy). Illetve az is jó, ha keresel olyan lehetőséget ahol ingyen adsz, pl önkéntesség, ingyen korrepetálsz valakit, felajánlod a szomszéd néninek hogy bevásárolsz neki vagy bármi lehet amit szívesen csinálsz és nem vársz érte semmit. Jó érzés, azt mondják :)

Meg talán hasznosabbnak érzed majd magadat, olyannak akinek van dolga a Földön.

De persze egyéni, hogy kinek mi segít...

2023. jún. 2. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Ez depresszió, kár szépíteni
2023. jún. 2. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En ugyanigy vagyok ezzel,mindig csak a problemakra gondolok mind1 ,hogy kicsi vagy nagy ha megoldodik akkor rogton a helyebe lep egy masik nem emlekszem mikor nevettem utoljara,de soha nem gondoltam volna,hogy ez a depresszio
2023. jún. 5. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a lepontozást :D :D

Tudod mit? Holnap ilyenkor állatira boldog leszel, pikk-pakk!

Aranyeső hulljon néked! :D

2023. jún. 5. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontoztam.

Nem értem, miért hiszik azt egyesek, hogy csak a kérdező tud pontozni...

2023. jún. 6. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!