Akik voltak már egyedül myaralni, milyen élmény volt?
Senkivel nem tudok összehozni egy nyaralást, és sokan tanácsolták, h vágjak bele egyedül..
30N
Egyedül? Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Az élmények akkor érnek valamit ha van kivel megbeszélni, átélni, megosztani.
Olyan unalmasan és szánalmasnak fogod erezni magad, hogy belerokkansz.
És ha valakinek épp nincs kivel mennie, akkor gubbasszon a lakásába egyedül?! Az jobb, mert senki sem látja?
Voltam már egyedül nyaralni. Jó volt a szabadság, én döntöttem el, hogy épp mit szeretnék, nem kellett egyezkedni.
Jézusom ennyire gáz hozzászólást, mint amit az első ideszart. :D
Noha tud extra örömöt adni, ha egy élményt megoszthatunk másokkal, vannak dolgok, amiket egyedül is érdemes megcsinálni, vagy esetleg úgy a legjobb. Engem ha őszintén érdekel egy múzeumi kiállítása pl, akkor sokkal szívesebben látogatom meg egyedül, mert akkor tényleg bele tudok mélyedni a dologban. Barátok mellett csak végigbeszélem az egészet. Direkt nyaralni nem voltam egyedül, de átutazóban voltam már 1-1 napot egyedül több helyen, pl Brüsszelben, és teljesen jó volt.
Utaztam már egyedül, nem volt rossz egyébként, elég kötetlen volt, nem kellett rohanni sehova. :D
1-es kicsit nyersen fogalmazott, de részigazság van benne: társasággal tényleg jobb menni bárhova, együtt lófrálni haverral, egy doboz sörrel a kézben, nevetni.. 😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!