Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagy egyedül?

Miért vagy egyedül?

Figyelt kérdés

2024. máj. 2. 16:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, mert a belsőm romokban van és ha valaki igazán megismer akkor úgysem fog szeretni soha.
2024. máj. 2. 17:02
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

barátok már nincsenek, és utóbbi években egy nőnek sem kellek, kollégák pedig csak arra jók h kollégák legyenek.

Egyenlőre ezért.

2024. máj. 2. 17:13
 3/30 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert így a legkonfortosabb a számomra, nem csesztet senki, nem árt, nem csal meg es nem hazudik, nem röhögtet a ribijével.

Minden erőm es energiám magamra es a környezetemre es a sajat eletem jobbítására tudom fordítani.

Nem akarok a sok stressz es düh miatt rákban elpatkolni, annyit egy csimpánz sem ér meg!!

2024. máj. 2. 17:15
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Van egy alapbetegségem, ami negatívan hat az életem néhány területére.
2024. máj. 2. 17:33
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem elviselni az embereket hosszútávon, nem tudok velük beszélgetni.
2024. máj. 2. 18:17
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy a csalódások,kihasználások miatt már nem is szeretném, hogy legyen valakim.
2024. máj. 2. 18:18
 7/30 anonim ***** válasza:
84%

Mert félénk kisfiú vagyok.

30/f

2024. máj. 2. 18:18
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem nagyon járok el itthonról,és csúnyán nézek.
2024. máj. 2. 19:02
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Nincs társaságom akikkel eljárhatnék vagy szélesednének a kapcsolatrendszereim. A munkahelyi kollektiva 90%-a nő, a pasik meg idösek nem valok hozzám egyaltalán se kinezetre se belsőleg sehogy.

Szoval én pasikat mégcsak nem is látok.

Anno mikor vendéglátoztam külföldön napi szórakozóhelyen, mindig volt kapcsolatom szerelem barátom akivel együtt élünk.

Csak ez miatt nincs párom most. Mert pasik közt se tudok lenni nincs helyzet hozzá.

A netes idegenekkel vergődöm csak. De így random idegenekkel ismerkedni bemutatkozni meg ezek a körök nekem gáz.

2024. máj. 2. 20:00
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagyok, cserébe kategóriámon felüli nőket keresek. Nem topmodelleket, de néha kifogok olyanokat, akik a maguk szintjén vonzóak. Nyilván ezek a nők azok akik más számára is vonzónak és átlagosnak ezért elérhetőek is tűnnek. És pont ezért ezek a nők hamar találnak mást helyettem aki jobb nálam.

Nem keresek feltétlenül párt, csak azért nem vagyok valakivel, hogy legyen párom.

Megszoktam az egyedüllétet, és ebbe nehéz bárkit is beilleszteni.

2024. máj. 2. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!