Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagy egyedül?

Miért vagy egyedül?

Figyelt kérdés

2024. máj. 2. 16:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
Átment meleg társkeresőbe úgy látom
2024. máj. 4. 11:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiányos vagyok. Félek a csalódástól, így inkább meg sem próbálom. 26f
2024. máj. 5. 22:29
 23/30 anonim válasza:
50%
Nem vagyok szép és nem is probáltam túl magasra tenni a lécet. Ismerősöm tanácsát fogadtam meg aki azt mondta, ha 1x belefutsz egy normális lányba és az hozzádszól egyáltalán ne lökd el magadtól. Nem vagyok gazdag sem, de tudom kellenek az élmények egy nőnek és nem az állandó küzdelmet akarja látni mi nincs kifizetve otthon. Nem vagyok féltékeny sem, de probálok olyan környezetet teremteni, ne azon gondolkozon máshol lehet jobb lenne. Kompromisszumot kell kötni sok mindenben és meglátni a másiknak mi a nagyon fontos amiből nem tud engedni. Szerintem mindenkinek van esélye vagy volt... De néha már sokan annyira megszokták egyedül vannak, hogy nagyon önzőek lettek. Ha pedig van párod ne lógj mindig a nyakán sem, kell egy kis szabadtér mindenkinek. Így látom az én baráti körömben a dolgokat.
2024. máj. 8. 07:02
 24/30 anonim ***** válasza:
79%

Egy kapcsolat kompromisszum, idő, energia, folyton dolgozni kell rajta. Most olyan életszakaszban vagyok, hogy nem szeretnék senkivel komprmisszumot kötni, sem időt, energiát fordítani a nézeteltérések csiszolására, stb. Bónuszként nem jövök ki a korosztályommal.

Nagyon jól érzem magam egyedül, a háztartásom, heti-napi rutinom nem kell megosztani senkivel, nincsenek anyagi kérdések és problémák, nem kér számon senki semmiért. Testiséget pedig megkapom egy barátnőmtől. 3 éve működök így, abszolút nem hiányzik egy párkapcsolat.

2024. máj. 8. 10:15
 25/30 anonim ***** válasza:
69%
Mert csúnya vagyok és emellett nem egy egyszerű természetű, fobiakkal rendelkező, kritikus személyiségű ember.
2024. máj. 11. 09:50
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
Én meghaltam 2012-ben.
2024. júl. 2. 18:01
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert élvezem és nem vagyok hajlandó a szabadságom, függetlenségem akárkit feláldozni. Persze van, akiért érdemes lenne, de ő még engem nem akar, szóval inkább vagyok egyedül. De nem szomorkodok ezen, hanem magamra fordítom az időt, hasznosan töltöm a napjaimat. (Már ami a munkán kívül marad belőle) Ha majd lesz olyan, akivel kölcsönös a vonzalom, akkor majd sodródik az árral. De ha nem jön el soha, inkább vagyok egyedül, mint valakivel kényszerből.
2024. júl. 3. 14:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózott, magának való nehéz természetű ember vagyok, nem szeretek alkalmazkodni kicsit sem és ez mellett nagyon nagyon önbizalom hiányos..
2024. júl. 3. 19:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Gimi végén/végére sokat változtam (határozottabb, nyitottabb lettem többek közt, valamelyest önbizalmam is lett), és mivel az a pár barátom, aki előtte volt, hasonló habitusú, személyiségű volt, mint én régen, a barátságok nagyja nem élte túl, hogy ennyit változtam.

Azóta pedig hiába próbálok új barátságokat létrehozni, nem megy. Egyetemen belül, gyakorlat vagy munka miatt sikerül nagyon jóba lenni emberekkel, de amint kikerülünk a minket összekötő helyről, abból semmi sem marad. És azzal rontom tovább a helyzetet, hogy egy jó ideje nem is járok olyan helyre már, ahol barátokat, új ismeretségeket lehetne szerezni. Így meg nehéz ebből kitörni..

2024. júl. 3. 21:29
 30/30 anonim ***** válasza:
Mert gyakran szükségem van a “tollászkodásra”.
2024. júl. 3. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!