Mi lehet velem a probléma ? Valahol lemaradtam 15 éves koromban.
Nekem sincs a munkahelyemen kívül szociális életem. Én pl csoportos utazásokra járok. Ott se sikerül barátokat szereznem, de lett ennek köszönhetően egy tök jó párkapcsolatom.
Egyébként meg a terápiát tudnám javasolni. Nekem sokat segített.
A terápia előtt én is ilyen megrekedt kamaszkorúnak éreztem magam, most se érzem magam annyinak amennyi vagyok, de közel hozzá.
31N
Próbálkoztál esetleg olyan hobbikkal amiket közösségben lehet űzni?
Gondolok itt például társas táncra.
Valami sporttal kapcsolatos csoport közös edzések?
De ez csak példa volt.
27/F
Merre laksz kérdező? Jogsid van?
Megmondom miért kérdem: Hasonló cipőben voltam/vagyok, ugyanannyi idős vagyok mint te, én is otthon lakok, mondjuk én nem is akarok elköltözni.
Nem tudom téged az autós vonal mennyire érdekel, de ha van autód és Pesti vagy, Péntek meg szombat esténként szoktak lenni autós találkozó féleségek, Lurdy Háznál, Soroksári Burger King parkolóban, meg 1-2 ilyen helyen. Menj ki egy ilyenre. Parkolj le (akár valahol messzebb) és csak sétálgass, nézelődj. Sok ember van kint, általában normális közösségek vannak kint. Én például ilyenen ismertem meg egy haveromat, majd az ő baráti körét, így egy embernek hála 7 másikat megismertem egy este alatt. Azóta mindig pacsizunk ha összefutunk. Szerintem egy ilyen remek lehetőséget ad az új interakciók kialakítására. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!