Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem tettem meg?

Miért nem tettem meg?

Figyelt kérdés

Tegnap miután hazaértem egy sikertelen forgalmi vizsgáról nagyon fura érzéseim voltak.

Sok éve gondolkoztat el az öngyilkosság mint "megoldás".

Nem a vizsga miatt, ez nagyon sok szarnak köszönhető az életemben.

Nagyon sokminden volt és nem is akarom részletezni.

Volt itt szülők válása, alkoholista, balhés apa, rossz döntések sorozata, szerencsétlenkedés, apa halála, nagyszülők halála, pénzügyi problémák, meg ez a hülye jogosítványszerzés.

Ennyit még soha nem idegeskedtem, küzdöttem, szenvedtem semmivel, mint ezzel a jogosítvánnyal.

Nem is igazán érdekel a vezetés és az sem segit a dolgon, hogy szeretteim elvesztése után kb 1 évvel kezdtem el az egészet.

A lényeg, hogy amikor hazaértem eléggé fel voltam dúlva, nem tudom depresszió e, de sötétnek és rossznak láttam mindent, (ez mondjuk általában igy van, nem érzem az életet egy pozitív dolognak) nem tudtam mit kezdeni magammal, kimentem a kertbe értelmetlenül járkáltam.

Aztán leültem, néztem a nagyszüleim fényképét, ami ki van téve róluk, megkerestem azt a rengeteg gyógyszert ami maradt utánuk.

Egy jó fél órát ülhettem a sötétben és csak gondolkoztam.

Belegondoltam, hogyha beszedném ezt a sok tablettát és lefeküdnék aludni, akkor vége lehetne ennek az idétlen szenvedésnek végre.

És miközben ezen gondolkoztam, valamiért olyan nyugalmat éreztem, amit már nagyon régen nem.

Aztán végülis csak lefeküdtem aludni, igaz nem sokat aludhattam, mert össze vissza cikáztak a gondolatok, képek a fejemben, nagyon furcsa volt.

Reggel amikor felkeltem azon gondolkodtam lehet meg kellett volna tenni, de valami megmagyarázhatatlan dolog miatt mégsem tettem semmit.

Lehet jönni olyanokkal, hogy pszichológus vagy pszichiáter segítene, hívj fel segélyvonalat, vagy hogy a sok rossz után majd jó dolgok jönnek (ez egy baromság eddigi tapasztalataim alapján), vagy hasonlók.

Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy meg akar e halni, előbb utóbb úgyis meg fog.

Nem érzek semmi mást, csak értelmetlenséget és ürességet, hiába vagyok még fiatal felnőtt.

2024. máj. 7. 21:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nem lett volna véged a gyógyszerektől mert olyan hülyebiztosra csinálják őket hogy előbb hányod ki minthogy végezne veled, csak felesleges kellemetlenség. a hányadékba fulladás meg lutri, így sem kellemesebb megtalálni valakit mint egy televérzett lakásban, vagy már felpuffadva a bomlástól. miért nem tetted meg hát azért mert még valójában élni szeretnél nyilván
aug. 21. 23:45
 22/28 anonim ***** válasza:

Azert nem tetted meg meg nem tudod biztosra hogy tenyleg meghalsz es ez visszatart

Mert mivan ha kómába kerulsz évekre? Az sokkal szarabb

aug. 23. 06:18
 23/28 hgwell ***** válasza:
Volt egy színész ha jól tudom Bridget Fonda, aki kínálkozott ezzel a szereppel, de nyomott mellé egy üveg viszkit is, majd kocsiba ült és nem indult a kocsi többé. Rossz döntés van ha tudsz gurulni de nem akarsz kormányozni. Én pont ezt élem meg most. ..csak utálom a whiskey-t mert benzinnel jobban megy a kocsi. Aztán ott ébred a lelkiismeret ahol nem kellene testtel vagy testrészek nélkül. Nem szabad elveszíteni a fejünket főként ha tudod, hogy mikor felébredsz már kormányozni is tudsz. ...de ha elmondod valakinek egyből azt mondja: ,, de most nem derül ki mi lehetett volna a gyógyszerrel ha beveszed!" ...nagyon dicséretes ha inkább mindig alszol egyet és felkellsz, amíg be nem parkolsz rendesen.
aug. 23. 22:36
 24/28 Manó11 ***** válasza:
Hogy vagy azóta kedves Kérdező?
aug. 26. 10:06
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm utólag is a válaszokat!

Talán egy kicsit jobban vagyok.

Félretettem a jogosítványt, azóta nem foglalkozom vele, az az állandó feszültség ami volt bennem minden nap, az megszünt.

Lehet később még megpróbálkozom vele, de még nem érzem egyenlőre ezt a dolgot.

Alapvetően ugyan olyan értelmetlennek, üresnek látok, érzek mindent továbbra is, van egy alap negatív világlátásom, vagy nem is tudom, egy ilyen negatív, sötét érzés bennem, és azt vettem észre, hogy ha negatív dolgok történnek, csesztetnek, bántanak stb. akkor hamar eljutok arra a pontra, hogy kapja be minden és mindenki...

A másik dolog meg ugye, hogy itthon bármihez nyúlok, minden az elhunyt szeretteim cucca, mindenről bevillan egy emlék stb.

Nem kívánom senkinek, iszonyúan rossz érzés. Nehéz...

Szar az élet, de egyenlőre még úgy vagyok, egész életemben az volt a legmélyebb pont, ami miatt kiírtam a kérdést is.

Azóta olyan mélyen nem voltam.

aug. 26. 13:47
 26/28 Manó11 ***** válasza:
100%
24/es voltam. Kérdező,örülök hogy kicsit jobban vagy! A jogosítvány várhat. Jól gondolod/érzed innen már csak felfelé visz az út. Fel a fejjel,lesz ez még sokkal jobb is. Én is voltam nagyon beteg (már az orvosok is kezdtek lemondani rólam) de mégis itt vagyok. igaz,elég betegesen de élek...
aug. 26. 15:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Egy dolog. Szorongásra jó a magnézium.

Én is meglepődtem de igaz.

De ha csak szimplán szar kedved van gyakran, próbáld ki.

aug. 26. 16:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Jogsi annyira nem fontos

Nekem van de mar egyre jobban utalok vezetni a sok idiota barom miatt

Pesten meg a sok biciklis meg rolleres miatt

aug. 26. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!