Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Volt olyan az életetekben,...

Volt olyan az életetekben, amikor egy ideig úgy gondoltátok, senkinek nem kelletek, aztán mégis lett párotok?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 22. 22:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
26 éves koromban abbahagytam a gyerekkori hobbimat, és elmentem futni, 25 kilót leadtam 2 év alatt és lett egy b-nőm. Fél évig fantasztikus érzés volt, hogy a normális emberek életét kipróbálhattam. Az ötleteim gyűltek, teleírtam füzeteket, hogy majd nyugdíjasan foglalkozom velük, de egy év után már idegbeteg voltam amiatt, hogy nem csinálhatok semmit egyedül, mert önző lennék. Felszámoltam a párkapcsolatomat, és a köv. 5-6 évet tömény elektronika építéssel töltöttem, és mentálisan rendbejöttem. 44 éves vagyok, nincs bátorságom párkapcsolatba még egyszer belemenni. Visszahíztam közben, így már nem is kellenék senkinek.
2024. ápr. 25. 08:53
 22/25 anonim ***** válasza:
62%

21.

Atya ég.

Nem inkább a hobbijaidról kellett volna lemondani, és csak a nőre szentelni a figyelmet?

Persze nem akarlak bántani, nem vagyunk egyformák.

Én 54 évesen álltam neki az életmód váltásnak. Én is ledobtam 25 kilót.

Sajnos nő még nincs, mert ahhoz, hogy nő legyen, ahhoz még lekéne dobnom kb 6-8 kilót de az már nem megy.

Én a te helyedben 44 évesen nekiugranék mégegyszer. Ez még jó életkor. Kaphatnál 40 alatti nőt, és 40 alatt még iszonyatosan finomak a nők, főleg amelyik még oda is figyel magára.

Szép testük van nagyon még 40 körül.

Az a baj, hogy majd te is 50 plusszosan fogsz rájönni, hogy mennyire hiányzik a nő, és sajnos ott meg már patt helyzetbe leszel.

Mert 50 fölött nagyon nehéz. Ott már tényleg csak akkor lesz nő, ha iszonyatosan szép vagy, és nagyon jól nézel ki.

Ne várd meg, hogy ez eljöjjön. Én is iszonyatosan szenvedek. Minden nap egy igazi erőpróba.

Még most időben vagy.

HAJRÁ !!!!!

2024. ápr. 25. 09:39
 23/25 anonim ***** válasza:
82%
21->22: Boldognak és szabadnak érzem magam. Nem kell máshoz alkalmazkodni. Nem mondják rám, hogy önző, nem kell aggódnom senkiért, nincs az az utálatos megfelelési kényszer. Félek azért attól, hogyha idős és beteg leszek, akkor nem fog senki tiszta ruhát behordani nekem a kórházba, vagy nem veszik észre, ha otthon rosszul leszek. Amint írtam, egy év után beteg lettem attól, hogy az ötleteimet nem próbálhatom ki, és csak gyűltek a kapcsolási rajzok, meg programrészletek, és megölt a kíváncsiság, hogy működnek-e. Azt hittem, el fog múlni, meg alkalmazkodni tudok a páromhoz, de nekem nem való kapcsolat úgy látszik. A kollégáim azt mondták, menstruálok! :-) Olyan idegbeteg és feszült, frusztrált voltam, hogy az férfihoz nem illő. Erősen INTP személyiségtípus vagyok, el lehet olvasni, milyen ez.
2024. ápr. 25. 11:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen igen. Miután lett kapcsolatom ( először 19 évesen) az se volt jobb, mert vagy csak dugni akart, vagy emberileg volt gyökér.

Aztán 24 évesen megismerkedtem életem szerelmével, összejöttünk és össze is házasodtunk:) 14 éve vagyunk együtt:).

Pedig nagyon sokáig azt hittem egyedül, szüzen fogok meghalni.

2024. ápr. 25. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt ilyen érzésem soha. Sokáig törvényszerűnek gondoltam a házasságot. Az első feleségemtől lett három gyerek.. A második átvert nagyon csúnyán. Most van egy aranyos barinőm, extrém fiatal, hol itt van, hol ott, de hogy valaha elveszem-e az kétséges... Nem "dolgok elérése" a cél az életben, hanem, hogy tapasztaljunk. Persze lehet befolyásolni az életünket, de már nem félek egyedül lenni. Viszont a "férfi egészségre" vigyázni kötelező, az miatt nem fogok idő előtt elpatkolni.
2024. ápr. 27. 23:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!