Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Volt olyan az életetekben,...

Volt olyan az életetekben, amikor egy ideig úgy gondoltátok, senkinek nem kelletek, aztán mégis lett párotok?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 22. 22:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Igen, már 10 éve...és azóta sem lett.
2024. ápr. 23. 05:53
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

27 éves koromban lett az első barátnőm. Már az öngyilkosságon gondolkodtam, de összeszedtem magam, elkezdtem lefogyni.

Aztán lett párom, de annak is vége lett. Azóta sokat tanultam az életről és a párkapcsolatokról, de az utam még nem ért véget...

2024. ápr. 23. 06:57
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
15 éve gondolom így és tényleg nem lett párom. :D
2024. ápr. 23. 07:20
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Volt. De lett párom.
2024. ápr. 23. 07:24
 15/25 anonim ***** válasza:
65%
Sosem volt párom, nem is lesz. 30f
2024. ápr. 23. 10:10
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
#15 nem maradtál le semmiről. Tömeges érdekkapcsolatok, bántalmazások, zsarolások, hazudozások, átverések. Erre van igény.
2024. ápr. 23. 10:36
 17/25 Metionin ***** válasza:
78%
Kb egész gyerek- és kamaszkoromban egyedüllétre terveztem, eszembe se jutott, hogy valaha kellenék bárkinek is. De nem is éreztem akkora szükségét, inkább mások mondogatták hogy ha xy dolgokat csinálsz, nem fogsz kellene senkinek. Én meg mondtam, hogy és akkor mi van, majd élek egyedül. Aztán lett párom 18 évesen és azóta is megvan, lassan 16 éve. Ennek ellenére bármikor újra tudnám konvertálni az életem az egyedüllétre, most sem vagyok az a típus, aki a párja seggében van állandóan.
2024. ápr. 23. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt, nem is olyan rég. Ugyanezt éreztem, Ő is. Kavartunk csak 2 hónapig, nem lett belőle semmi a végén, és az elválás is nagyon csúnya lett. Azóta is hiányzik és nem találom magam, ugyanott vagyok mielőtt találkoztunk, vagy inkább egyre lejjebb...
2024. ápr. 23. 13:19
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Igen. 20 éves koromig semmi sem jött össze. Nem vagyok egy jópéű srác, a testalkatom sem volt ideális. Nagyon hiányzott a barátnő. Aztán változtattam, bevettem a leszarom tablettát. Azóta nem volt egy hétnél több idő, hogy ne lett volna párom. Most már nem félek a szakítástól sem, mert magabiztos vagyok és egy kor felett már úgysem a külső számít.
2024. ápr. 23. 18:55
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

19.

Szerencséd van, mert szinte csak a külső számít.

Persze akinek megfelelő a külselye, annak ez nem tűnik föl, mert arra alapból buknak a nők folyamatosam.

Minden arról szól manapsàg, hogy hogyan néz ki az ember.

2024. ápr. 23. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!