Hogyan tudom megsiratni magam?
Figyelt kérdés
Mar annyi minden rossz tortent az eletemben h mar megszoktam es egyszeruen nem tudok sirni pedig szeretnem kiadni magambol.
Hogy tudom elerni h kijojjenek az erzesek ee tudjak sirni?
2024. ápr. 2. 21:30
1/10 anonim válasza:
Vannak ilyen filmek amiben vannak jelenetek, illetve zenék is amik egyesekből kihozzák.
2/10 anonim válasza:
esetleg ha leírnád egy füzetbe amit érzel? lehet kijönne akkor.
3/10 anonim válasza:
A kiírás nekem is segít:)
Meg az ima.
Meg ja sok nagyon jó zene van,amiket hasonló érzésekkel,gondolatokkal írtak,vagy csak úgy tűnik xd de nekem valamennyire ez is segít meghatározni,mi van bennem,meg együttérezni magammal. Ezek a bánat megélését és a vigaszt is magába hordozzák számomra.
4/10 anonim válasza:
Gondolj jo dolgokra, amik elmultak mar, de hianyoznak, ugy erzed mintha nem is elted volna meg oket igazan stb
5/10 anonim válasza:
Kimész a sinekhez, és amikor jön a vonat ordítasz
6/10 anonim válasza:
Megsiratni valaki mást lehet. A szó, amit te keresel, az a " megríkatni ".
7/10 anonim válasza:
Amikor összegyűlik a sok érzelmi feszültség, akkor tud kijönni.
8/10 anonim válasza:
Én 25 évig nem sírtam, pedig lehetett volna minden nap, elég kilátástalan volt az életem sokáig. Már gondolkodtam, hogy valami baj van,teljesen érzéketlen lettem. Mégse normális, ha valaki évtizedekig nem sír. Aztán a tavalyi év olyan felfokozott , feszültséggel teli állapotban telt egy családi tragédia miatt, hogy sokszor "csak úgy" ömlöttek a könnyeim, akár minden ok nélkül. Szóval ez élethelyzettől függően változhat. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amit nem akarsz elfogadni és dühösnek és tehetetlennek érzed magad, akkor majd sírsz te is.
9/10 anonim válasza:
Szervezd meg a temetésed, csináltass gyászjelentést meg minden, aztán tűnj el.
10/10 anonim válasza:
9. Ezt te is tudod hogy ízléstelen beszólás volt a részedről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!