Így nem tudom megsiratni a cicam (? )
Merre laksz?
A kutyám a héten "fogott meg" egy macskát. Bár az még kölyök volt.
Sajnos sok minden történhetett a cicáddal. De kívánom, hogy előkerüljön!
Tudom, nem vígasz, de az én ivartalanított kandúrom (8hetes korától él az ivartalanított nőstény testvérével velem) 8 hét után jött haza. Akkor 2 éves volt. Alig tudtam elhinni. De addig én is úgy voltam, mint te.
Nagyon szorítok, hogy épségben hazakerüljön mihamarabb!
Ne várd, élj... Gondolom, egy ideig még reménykedni fogsz s persze akár elő is kerülhet, de az életed nem állhat meg.
Nálunk 4 kiscica született az ősszel s úgy 3 hónap alatt mind a négy eltűnt, szépen sorban. Elég rossz érzés, az utolsót még várom, mert az már olyan nagyocska volt, s az apjával szökött el, míg a picik egyik reggel nem voltak meg, lehet, hogy elkapta őket valami, pedig elég biztos kis házat építettem nekik (az anyja nagyon kinti, félig vad macska, bár kézhez szokott, de a saját útját járja, egeret fog a mezőn... úgyhogy a kicsik is kint voltak).
Naponta eszembe jut a kis örökösen nyávogó, de ezt leszámítva roppant helyes és kezes kis cicc... Nem vagyok egy érzelgős típus, de kényelmetlen, hogy egyszer csak nincs, mind a négy oda... Vajon visszajön még? S ha nem, elpusztult vagy valahol kódorog s alkalmilag etetik, esetleg egeret fog? (Nem tudom, mikortól tud vadászni, az anyja viszont nagy vadász.) Kb. 2 hete nincs meg.
Egyszer már odavolt az anyjával együtt 2 napra, ez jóval több, bár ő is nagyobb...
Sokszor gondolok arra, milyen iszonyú lehetett azoknak az embereknek, akiknek a szerettük tűnt el. Nagyon rossz a bizonytalanság.
A szomszédunk kandúrja egy fél évre elköltözött tőlük. Először ők is azt hitték, elveszett, de aztán többször találkoztak vele a környéken. Megismerte őket, de nem ment velük haza. Aztán egy fél év múlva gondolt egyet, és hazaköltözött. Furcsák a macskák néha :)
Két hét után még nem teljesen reménytelen, hogy előkerül, de azért nagyon beleélni sem érdemes magad, mert annál nagyobb lesz a bánatod, ha mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!