Így nem tudom megsiratni a cicam (? )
Figyelt kérdés
Ket hete tunt el a cicam . Enni se jott haza azota es nem tudom mit gondoljak . Testet nem lattunk a kornyeken ugyhogy nem utottek el meg ugy eleve semmi jelet nem lattuk hogy meghalt volna. Kiplakatoltam vagy 50 plakatot rola , interneten minden letezo helyen meghirdettem de semmi. Viszont teljesen be vagyok fasulva ..nem tudom elsiratni mert azt varom hogy hazajon viszont ha nem jon haza akkor sem tudom biztosra hogy meghalt e es ez annyira szornyu. Azt hittem hogy majd a karjaim kozt hal meg . Mit tehetnek ? Varjam megallas nelkul ? Sirni nem tudok ..:(2015. okt. 31. 20:22
11/13 anonim válasza:
Nekem volt règen egy cicám amit elloptak... vagyis láttam, hogy egy autóból kiszáll egy magas feketeruhás ember és elvitte. Sohase láttam többet... De, remèlem, hogy a tied mihamarabb megkerül! Sok sikert!
13/13 A kérdező kommentje:
Nem :( lassan egy eve... Sajnos tul kell lepnem rajta
2016. júl. 10. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!