Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha teljesen elveszv...

Mit tegyek ha teljesen elveszve, reménytelenül érzem magam?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, az ex barátnőm lassan fél éve, hogy szakított velem, azóta is borzasztóan fáj, ez a fájdalom vesz körül minden nap. Megjártam a pszichiátert, a pszichológust, a gyógyszereket, a piát, pótcselekvésként a gaminget...semmi nem segített. Amikor nem dolgozok próbálok aludni, addig sem kell ebben lennem. Viszont utána amikor az álmaim eszembe jutnak még szomorúbb szoktam lenni, általában ezek is az exemmel kapcsolatosak. Amikor Frontinnal kényszerítem magam alvásra akkor még valóságosabbak ezek az álmok. Tényleg nem tudom már, hogy mit tegyek, sokszor gondolok az öngyilkosságra, de nem hinném hogy valaha megtenném. Nem vagyok nyitott, barátkozós típus, még csak olyan sem aki bárki érdeklődését felkeltené.
2024. márc. 16. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban.
2024. ápr. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!