Vajon magány véd meg a rossz helyzetektöl?
Egyedul maradtam, egy viharos élet után, ahol eleg sok ellenszenv es tamadás ért, mondhatni nem volt szernecsém a legtöbb dologban. Nem volt tamogató, szeretetteljes környezet kezdetektöl, azt hiszem kemeny karma az enyém.
Most, 50 éves korom körul jöttem rá, hogy lehet ez, hogy magamra maradtam es egyedul élek vegulis a megoldás, a kegyelem az elszenvedett dolgokért, hogy végre ne bántson senki csak azert mert baratsagot, vagy szeretetet keresek, vagy társaságot.
Ezaltal, hogy ramjött a bratkozasi hajlam es megnyíltam sok bajnak tettem ki magam, nagyon bíztam es naív voltam.
Most kezdem jól érezni magam így és értékelni, amim van
Barátkozhatunk Kérdező, mert a korosztályod vagyok! :)
Bennem nem csalódott a jelenlegi párom. Azt állítja, hogy én vagyok a legrendesebb nő, akit eddig megismert. (Idősebb nálam jóval!)
Szóval privátozunk? :)
Ezt neked kell el döntened , hogy te mit szeretnél .
Egyedül szeretnél maradni , vagy szeretnél egy társat magad mellé ?
A rizikó veszélye , mindig fennáll .
Manapság egy párkapcsolat sem , egy élet biztosítás .
De vannak kivételek is .
Ha kihevered a csalódásaidat , én azt mondom próbálkozni kell , ha nem szeretnéd egyedül le élni a hátralevő életed .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!