Ha 35 évesen még nem volt nőm,nem akart velem beszélni nő,valószínűleg egy rakás sz.r vagyok?
Figyelt kérdés
2024. febr. 25. 22:19
11/35 anonim 

válasza:

Soha nem voltam kondizni, sörhasam van, de vág az eszem és van stílusom, világképem. Amikor legutobb szingli voltam, a harmincas éveim közepén, volt olyan hónap amikor 10 uj csinos, jófej kiscsajt dugtam meg. De ritkán voltam szingli, és remèlem már nem is leszek. De a nőket belsővel lehet megfogni, persze nem tinderen.
13/35 anonim 

válasza:

11, de te kuurva vagy, nem jó a belsőd.
14/35 anonim 

válasza:

Nem valószínűleg, hanem biztosan.
15/35 anonim 

válasza:

Hogy nézel ki és mennyi pénzed van? Min fejlesztetted magad az elmúlt évek során?
16/35 anonim 

válasza:

Nem tudjuk, de kétlem, hogy 1 rakász 💩 vagy. Ha az lennél, fel se merült volna benned a kritika.
Mit tettél eddig azért, hogy csajod legyen? Talán jobban meg kellene erőltetned magad. Járj el többet otthonról, élj sűrűbb közösségi életet.
17/35 anonim 

válasza:

Ja persze a tinder nem szamit mi? A nok erdekes csak ott mennek a kulsore es sehol mashol nem mi?
18/35 anonim 

válasza:

Minden nőt a külső érdekel a legjobban ez tény!
19/35 anonim 

válasza:

18# A könyvet nem a borítója, hanem a tartalma alapján kell megítélni.
20/35 anonim 

válasza:

40 millio kinai faszinak nem volt noje 35 evesen. Akkor ok mind rakas szarok?
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!