Nem unatkoztok, főleg hétvégén?
Figyelt kérdés
2024. jan. 27. 15:43
11/14 anonim válasza:
Nem; vagy van mit tenni, vagy találok valamit, amivel lefoglalom magam.
12/14 anonim válasza:
Nem, tegnap sütöttem/főztem, pakoltam. Ma kenyeret sütöttem, meg takarítás vár még, utána pulóver horgolok film/sorozatnézés közben.
13/14 anonim válasza:
Én nappali műszakban dolgozok és nagyon szoktam unatkozni főleg amikor nincs már feladat amit el kellene végezni. Szóval úgy kb 12-13 órától unatkozok 16-ig. De valamikor már 10-11 órától mert annyira nincs munka. Ha olyan van, hogy már 10-11 órától unatkozok akkor van egy kis szünet 11:30-tól mert akkor lehet menni ebédelni. :P Elég lenne 12 óráig dolgozni mert akkor tudnám normálisan élni az életemet, el tudnék menni sétálni bevásárolni a városban nézelődni stb... utána haza mennék a busszal aztán itthon is lenne időm mindenre. De nem ott kell lenni a 4 fal között délután 4-ig még akkor is ha nincs semmi munka. Így nem csodálkozok ha itthon 1-2 órát ülök a konyhába utána meg ágynak esek és alszok. A munkahelyem teljesen leszívja az élet energiámat. Fizikai munkát végzek és általában mire hazaérek fizikailag, lelkileg és szellemileg is ki vagyok merülve. Amikor ugye unatkozok mert nincs mit csinálni akkor csak lelkileg fáradok el mert még a belső hangom is ordít, hogy unatkozok menjünk haza. :D
14/14 anonim válasza:
Mi az az unalom? Annyi dolgot szeretek csinálni, hogy nem elég 24 óra. :D ^__^"" Egyedül sem lenne elég és még páromat is bele kell kalkulálni.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!