A nyugis nőkből van több vagy a frusztráltakból?
"szexre bármikor akad is jó pasi, de kapcsolatban mégis mindig az idegbajos, hisztis nők vannak."
Szexben és kapcsiban is farokról-farokra ugrálnak.
Nem bírják az egyedüllétet. (az ilyenek)
"szexre bármikor akad is jó pasi, de kapcsolatban mégis mindig az idegbajos, hisztis nők vannak."
A legtöbb ilyen "hisztis" nő, és úgy nyilatkoznak hogy a legjobb feszültségoldó ha van mellettük valaki, mert különben bármire képesek.
"Egy nő akkor is lehet frusztrált ha párkapcsolatban van"
"Semmi köze a frusztráltságnak ahhoz hogy párkapcsolatban vagyunk vagy sem"
Ez nem ugyanaz?
"A tanárok frusztráltak elváltak és hasonlók. Vagy ellenőr, kasszás, akármi ilyesmi munkás nőről is ezt tudom elmondani."
A legtöbb ilyen akit felsoroltál "fapina", rendőr, katona, alezredes!
Szerintem a nyugis egy tulajdonság, a frusztráltságot pedig kiváltja valami. Tehát nem az ellentettje.
Nyugis ember is lehet frusztrált, és nem csak az frusztrált, aki őrjöng és csapkod.
Egy alapjáraton nyugodt embernek, nemtől függetlenül, vannak/lehetnek frusztrált pillanatai, kifakadásai, amikor már betelt nála a pohár.
Ahogy előttem is írták; a nyugodtság egy tulajdonság, míg a frusztráltság inkább egy állapot, szóval a kettő nem zárja ki egymást.
10/18 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy kamukérdés? :O
"De hiába anonim az oldal", "ugyanazokból a fiókokból ír"
Hát akkor elég egyértelmű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!