Hogyan legyek jobb?
Tudni kell rólam,hogy lányok terén egy átkozott szerencsétlen vagyok,a fene sem akar velem isnerkedni. Általános iskolában egész végig kiközösítettek meg csúfoltak,egy lány sem akart velem összejönni,olyanokat mondogattak,hogy szanalmas vagyok,ronda es a kutyanak se kellek.
Kozepiskola ugyanez,annyi hogy ott nem dobaloztak ilyenekkel,de ott is kivoltam kozositve,meg lekoptattak mindig.
Edzek,adok magamra,a mostani stilust igyekszek kovetni. Regebbi traumak miatt nem merek lanyok fele nyitni,foleg hogy egyaltalan nem titulalnaj helyesnek es velem nem bannak ugy mint a tobbi fiuval,amibol szintén elegem van,hogy mas a kis ujjat se mozditja meg,de van baratnojuk meg barati tarsasaguk az ilyet meg a kutyat se erdekli.
Megprobaltam mar mindent es semmi,nem is erdeklem oket,egy szavas valaszokat kapok toluk,volt amikor beszolast,massal bezzeg nem csinálják ezt.
Tettem mar fel ide is kerdeseket,hogy mi a baj a kinezetemnel,de allandoan csak olyanokat kaptam,hogy semmi,meg rendben vagyok,akkor kerdem en miert koptatnak le? Elegem van mar hogy senki se vesz ember szamba es semmibe vesz a problemaimmal egyutt,mit kell tegyek meg,hogy tetszek a lanyoknak? Mit? Mi kell nekik? Mas mi olyat tud,amit en nem? Mit kell nekik mondani meg csinalni?
"Mintha ki lenne teve ram egy tabla amire ki van irva,hogy stop,velem tilos ismerkedni csak szemetkedni"
Hiába írták a tanácsokat, könyveket stb, semmit se fogadsz meg, nem gondolkodsz el rajtuk, csak másokat lesel, felidegesíted magad: "másoknak jó, de nekem nem", az önsajnálat csak benne fog tartani ebben a helyzetben és nem fogod tudni megoldani.
A másokkal való foglalkozást hagyd abba.
Nincsen univerzális titok, sem csodaszer, mivel minden ember más és más, ezért nincs ilyen "Na az elején mondd azt a lánynak, hogy", aztán ha ő azt mondja hogy ... akkor te mond azt hogy..." "de ha amazt mondja, akkor úgy reagálj hogy"...
Nincs útmutató, nincs univerzális titok, amit "ha megmondanak, onnantól kezdve minden jó lesz".
Amíg életedet a mások figyelése és az irigykedés, meg az önsajnálat tölti ki, nem marad hely örömnek, vidámságnak, érdeklődésnek, hobbinak... Az emberek megérzik ezt, hogy nem vagy önmagaddal jóban.
Önmagad elfogadását meg a boldogságot ne mástól tedd függővé.
Ha nem indulsz el és nem teszel valamit, később egyre nehezebb lesz...
Tudom,hogy segitsegre van szuksegem,ertem mit irtok,de en nem egeszen erre vagyok kivancsi.
Most ne ertsetek felre,nem egy alfahím csajozó géppé szeretnék válni,hanem csak annyit,szeretnék,hogy engem is ember számba vegyenek az emberek,velem is foglalkozzanak,ne én legyek az,akit lealáznak,kigúnyolnak meg lekoptatnak lányok,leginkább azoknak a véleményére vagyok kíváncsi,akik jók ismerkedés terén,és ne közhelyes önző hülye dumákkal gyertek,hanem adjatok tanácsot és,hogy hogyan kell ezt csinálni,mert aki ért ehhez,az el is tudja magyarázni ezt az egészet,még ha nem is teljesen,de valamennyire igen,ami nekem az is eleg.
Ha más "mondana mondatokat" meg viselkedésformákat: "mit kell tenni", az egy álca lenne, nem te lennél, hanem egyfajta "másokmondtákmiamenő" típusú, felépített viselkedés.
Ha önmagad megismernéd és lenne önbizalmad, ez is menne magadtól is.
Előre elgondolod, hogy "a pszichológus nem segítene" csask azért, hogy semmit se kelljen tenni, ne kelljen hozzá fordulni, pedig nem tudhatod miben és miképpen tud segíteni. Ismerkedéssel kapcsolatosan is tud tanácsokat, gyakorlati feladatokat adni pl.
Eddig egyetlen tanácsot se fogadtál meg, csak arra vágysz, hogy tanítsanak be valamiféle viselkedésre, ami által majd "jó leszel a csajoknál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!