Hogyan legyek jobb?
Tudni kell rólam,hogy lányok terén egy átkozott szerencsétlen vagyok,a fene sem akar velem isnerkedni. Általános iskolában egész végig kiközösítettek meg csúfoltak,egy lány sem akart velem összejönni,olyanokat mondogattak,hogy szanalmas vagyok,ronda es a kutyanak se kellek.
Kozepiskola ugyanez,annyi hogy ott nem dobaloztak ilyenekkel,de ott is kivoltam kozositve,meg lekoptattak mindig.
Edzek,adok magamra,a mostani stilust igyekszek kovetni. Regebbi traumak miatt nem merek lanyok fele nyitni,foleg hogy egyaltalan nem titulalnaj helyesnek es velem nem bannak ugy mint a tobbi fiuval,amibol szintén elegem van,hogy mas a kis ujjat se mozditja meg,de van baratnojuk meg barati tarsasaguk az ilyet meg a kutyat se erdekli.
Megprobaltam mar mindent es semmi,nem is erdeklem oket,egy szavas valaszokat kapok toluk,volt amikor beszolast,massal bezzeg nem csinálják ezt.
Tettem mar fel ide is kerdeseket,hogy mi a baj a kinezetemnel,de allandoan csak olyanokat kaptam,hogy semmi,meg rendben vagyok,akkor kerdem en miert koptatnak le? Elegem van mar hogy senki se vesz ember szamba es semmibe vesz a problemaimmal egyutt,mit kell tegyek meg,hogy tetszek a lanyoknak? Mit? Mi kell nekik? Mas mi olyat tud,amit en nem? Mit kell nekik mondani meg csinalni?
"Mintha ki lenne teve ram egy tabla amire ki van irva,hogy stop,velem tilos ismerkedni csak szemetkedni"
"elkell fogadnod,hogy "jelentektelen senki" vagy"
Ezt arra erted,hogy nem lehetek jobb, hogy ezt elkell fogadnom vagy mi? Csak azert kerdezem mert ezt nem ertem,hogy mire ertetted.
De egyébként látod, hogy még most is csak negatívan látod, a dolgokat, mellette sajnáltatod magad.
Azt se vetted észre, hogy tanácsoltam egy olvasnivalót, arra semmit nem írtál, azt se írtad, hogy lehet bele kezdesz, vagy tök jó, mondtak egy dolgot, amiből kiindulhatok.
Ezeket le se szartad, ott tartasz, hogy sajnáltatod magad, aztán adjunk neked valami instant megoldást, a problémádra.
Ez nem így működik, le ásol a dolgok mélyére foglalkozol magaddal, együttérzel magaddal, viszont nem várhatod el, hogy az egész világ sajnáljon, aztán valami csoda folytán teljesen megváltozzon az életed.
És megint leírom, mondtam neked egy könyvet, de akkor mondok mégegyet, az önterápia művészete, ezt még én nem kezdtem el, mert így is járok terapeutához plusz, a másik könyvet csinálom.
De beleolvashatnál ezekbe, nem fogja instant megváltoztatni az életed, viszont segíthetnek.
Én kiskoromba kegyetlen szorongó, önbizalomhiányos tipus voltam.
Igazából én simán felfejlesztettem magam. Szerintem látszik rajtad az önbizalomhiány, és azért nem foglalkoznak veled annyira. Én anno igyekeztem minél jobban eljátszani, hogy van önbizalmam aztán tényleg lett. Tedd rendbe magad szellemileg. Én úgy vagyok vele, hogy kik vagytok nekem ti. Nem is érdekel nagyon mit gondolnak rólam, jelentéktelen az emberek véleménye. Ahhoz túl sokan vagyunk a földön, hogy mindenkinek megfeleljünk. Mondjuk nekem magammal olyan szempontból nem volt probléma, hogy hogy nézek ki stb. Nem is akarok máshogy kinézni, mondjuk edzeni nekem se ártana az jól állna. De az csak rajtad múlik, hogy mennyi önbizalmad van. Ha látják, hogy van egyből vonzóbb leszel. Mivel ezt a kérdést fel kellett tenned, biztos hogy nincs. Ha már megfelelsz magadnak, nem fog érdekelni mit gondolnak rólad az emberek. Ne legyen benned megfelelési kényszer. Legalábbis ahhoz képest, hogy általánosba engem is kiközösítettek mostanába inkább irigyek rám. Keresne mindenki érdekből akár csak azért mert 17 évesen már volt kocsim meg pénzem és kvázi szabad voltam, nonstop bulizás minden. De mivel nem is foglalkozok sok emberrel, egyből vonzóbb vagyok mindenki számára. Most ezt nem kérkedésből írom, neked kell feltornázni magad szellemileg, hogy eladható legyél.
13-14 évesen még én se nagyon tudtam ismerkedni, szorongtam stb de ez folyamatosan javult. Most meg már bárkihez oda megyek dumálni, van humorom és magabiztos vagyok. Meg olyan lányokat utasítok vissza, akik régen szóba se álltak volna velem. Azért megmelengeti a szivemet amúgy, de már tényleg nem érdekel nagyon semmi ilyesmi. Rendbe vagyok magammal, és ezt látják is rajtam.
*ezentul csibalni,ami nekem jo es szeretem is
Bocsi,hogy elirtam a szoveget csak eppen gyakorlaton vagyok.
28-asnak igaza van. Saját magadat kell fejlesztened, de mivel te sem vagy megelégedve magaddal semmilyen formában más sem lesz veled.
A többi emberre hárítani, hogy jelentéktelen vagy számukra felesleges, csak kifogást gyártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!