Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érezte már valaki azt, hogy...

Érezte már valaki azt, hogy kapcsolat függő/mániás, de kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve mentünk szét a volt párommal és eleinte azt hittem, hogy normális, hogy nagyon hiányzik (akkor normális is volt frissen). Viszont most 1 év elteltével már azt érzem, hogy ő maga nem hiányzik, sőt, csak másmilyen fiúkról álmdozom. De valamiért iszonyat magány van rajtam és sokszor szabadidőmben csak arra tudok gondolni, hogy de jó lenne már egy kapcsolat és szinte már fáj és hiányzik ez a szeretet érzés, meg a közös lehetséges programok. Ettől persze élem a normális életem, barátokkal, családdal, csak elszomorít, hogy ennyire akarok valamit, amit nem szabadna erőltetni. Ugye nem vagyok egyedül ezzel? Van aki már leküzdötte? (Nem társkeresési célú a kérdésem.) 23/L
2024. jan. 17. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Én is nagyon örülnék kapcsolatnak, de én is érzem azt, hogy nem lehet erőltetni. Én úgy küzdöm le, hogy igyekszem elterelni a figyelmemet, másra koncentrálni.
2024. jan. 17. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Átérzem a helyzetet. Szintén 23/L.

Amikor kezdek nagyon belesüpped a témába, igyekszem minél hamarabb kirántani onnan a gondolataim. Próbálom magamban tudatosítani, ha erőltetem, annál rosszabb lesz, annál jobban rástresszelek, aminek megint nem lesz jó vége. Helyette próbálok valami pozitív dologra gondolni, ami nem az ilyesfajta magányomra világít rá. Bár nem mindig egyszerű:/

2024. jan. 17. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Itt vagyok, lányok. 30/F ;)
2024. jan. 17. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
1es vagyok. Esetleg az segíthet, ha elmész minél több programra. Nekem ez eddig segített abban, hogy jobb kedvem legyen ideig-óráig, még ha végül nem is sikerül jól az adott program. Megteszem, amit meg tudok tenni, vagyis hát majd szeretném:D
2024. jan. 17. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Szólj, ha majd nem fiúkról ábrándozol hanem férfiakról😉
2024. jan. 20. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok.
2024. máj. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!