Egyedül karácsonykor. A párom most szakított velem, nagyon rosszul érzem magam. Hogy lehet ezt atveszelni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 11:07
12/41 anonim válasza:
Nem jó ilyenkor egyedül lenni. Amúgy sem jó, hát még ha karácsony van.
Simán áthívnálak.
13/41 anonim válasza:
Na, hogyan vészelted át, kérdező?
14/41 A kérdező kommentje:
Egyedül depressziósan 😢😢
2023. dec. 30. 10:10
15/41 anonim válasza:
A karácsony is ugyanolyan nap, mint a többi. Tedd hasznossá magad nyavalygás helyett.
16/41 A kérdező kommentje:
Te meg lapozz tovább, ha csak beszolni tudsz az embernek
2023. dec. 30. 10:46
17/41 BlackSword válasza:
Mint mondtam, nem vagy depressziós... a depresszió egy betegség, de te azzal, hogy most szomorú vagy magányos és levert, teljesen egészséges tüneteket produkálsz... engedd el ezt a "depressziós vagyok" mantrát... nem vagy az...
Kezdj el magaddal foglalkozni, apró lépésekkel indulj el az önmegvalósítás útján, és teremtsd meg a lelki békédet, a boldogságodat, ne egy másik embertől várd el... nem lesz annak jó vége, mert csak leépíted az önbecsülésed és jobb esetben csak egyedül maradsz, rosszabb esetben áldozat leszel egy bántalmazó kapcsolatban...
Te egy egész, önálló emberi lény vagy, nem valakinek a másik a fele...
Ha akarod beszélgethetünk...
18/41 A kérdező kommentje:
Aldozat voltam egy bantalmazo kapcsolatban
2023. dec. 30. 12:14
19/41 BlackSword válasza:
Remélem tanultál belőle, és jó nagy ívben kerülöd majd az ilyet... jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban... most még lehet nem így érzed, de hidd el ez így van... értékes ember vagy, hogy valakitől is ez függjön...
20/41 A kérdező kommentje:
Nagyon a melyben vagyok 😢nem tudom, hogy tudok ebből kimaszni
2023. dec. 30. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!