Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akik szinglik 30 körül és...

Akik szinglik 30 körül és barátaik nincsenek vagy mind érzelmileg elérhetetlenek, ti hova jártok társaságba?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet ennyi idősen egy megbízhatő körbe belekerülni?

Jelenleg konkrétan a társalgási igényem nagyrész online zajlik, egyszerre beszélgetek, 5-6 emberrel, és így kb ki is elégítem ezt az igényt.. de van,hogy mind az 5-6 napokig nem válaszol, éli az életét.. akkor eléggé úgy érzem, hogy el kéne engednem ezeket az embereket

És olyan emberek közé kerülni, akiknek számítok is

De úgy érzem, 30 évesen, már párkapcsolatot egyszerűbb találni mint barátokat, ami szintén nem egyszerű, barátok nélkül, de egyszerűbb

Egyébként nekem csak akkor volt eddig sikerem amikor utaztam, itthon nagy leragadva érzem magam és tengődve a mocsárban, nem tudom, hogyan lépjek ki ebből

30f

2023. dec. 18. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehová.
2023. dec. 18. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha lesz párkapcsolatod, akkor bekerülhetsz a párod baráti körébe/társaságába. Attól függ, hogy tőle teljesen függetlenül szeretnél barátokat, vagy megfelelne az övé, illetve szimpatikusak lesznek vagy sem stb. stb.

De szerintem kortól függetlenül bármikor kialakulhat barátság emberek között. A minőség a fontos, nem a mennyiség. 1 igaz barát többet ér, mint ezer felületes ismeretség, ahol csak néha összefuttok.

2023. dec. 18. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok sehova, ennyi a titok.
2023. dec. 18. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ebben a helyzetben.

De néhány javaslat:

A család is társaság. Tesó, unokatesók, nagybácsi, keresztanya stb. Biztosan ezzel kezdeném.

Második lépésként esetleg munkatásrakkal.

Aztán új hobbit keresel vagy tanfolyamot. Pl eljársz heti 2-szer valami csoportos edzésre, csatlakozol egy zenekarhoz, vagy csak simán eljársz valahova pl edzeni rendszeresen.

Aztán persze szóba kell állni a többiekkel stb.

2023. dec. 19. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehova, nem szeretek emberek kozott lenni
2023. dec. 19. 06:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok társaságba. Mindenhova egyedül megyek. Mozi, étterem, hobbik. Mondjuk ilyen eseményekre szoktam járni, de mivel 0 szociális képességem van ezért nem tudok csak úgy megszólítani idegen embereket.
2023. dec. 20. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Túrázni járok, de csak szigorúan egyedül, nem állok szóba idegenekkel.
2023. dec. 20. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En se jarok sehova de jolenne😀
2023. dec. 20. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!