Akik szinglik 30 körül és barátaik nincsenek vagy mind érzelmileg elérhetetlenek, ti hova jártok társaságba?
Hogyan lehet ennyi idősen egy megbízhatő körbe belekerülni?
Jelenleg konkrétan a társalgási igényem nagyrész online zajlik, egyszerre beszélgetek, 5-6 emberrel, és így kb ki is elégítem ezt az igényt.. de van,hogy mind az 5-6 napokig nem válaszol, éli az életét.. akkor eléggé úgy érzem, hogy el kéne engednem ezeket az embereket
És olyan emberek közé kerülni, akiknek számítok is
De úgy érzem, 30 évesen, már párkapcsolatot egyszerűbb találni mint barátokat, ami szintén nem egyszerű, barátok nélkül, de egyszerűbb
Egyébként nekem csak akkor volt eddig sikerem amikor utaztam, itthon nagy leragadva érzem magam és tengődve a mocsárban, nem tudom, hogyan lépjek ki ebből
30f
Hát, ha lesz párkapcsolatod, akkor bekerülhetsz a párod baráti körébe/társaságába. Attól függ, hogy tőle teljesen függetlenül szeretnél barátokat, vagy megfelelne az övé, illetve szimpatikusak lesznek vagy sem stb. stb.
De szerintem kortól függetlenül bármikor kialakulhat barátság emberek között. A minőség a fontos, nem a mennyiség. 1 igaz barát többet ér, mint ezer felületes ismeretség, ahol csak néha összefuttok.
Nem vagyok ebben a helyzetben.
De néhány javaslat:
A család is társaság. Tesó, unokatesók, nagybácsi, keresztanya stb. Biztosan ezzel kezdeném.
Második lépésként esetleg munkatásrakkal.
Aztán új hobbit keresel vagy tanfolyamot. Pl eljársz heti 2-szer valami csoportos edzésre, csatlakozol egy zenekarhoz, vagy csak simán eljársz valahova pl edzeni rendszeresen.
Aztán persze szóba kell állni a többiekkel stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!