Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretet nélkül élni?

Szeretet nélkül élni?

Figyelt kérdés
Huszonévesen sajnos ott vagyok,hogy senkim sincs 1-2 rokon kivételével.A szüleimet korán elvesztettem,a barátok szépen lassan elkoptak mellőlem.Ott tartok,hogy gyakorlatilag egyáltalán nem kapok senkitől sem szeretetet.Párkapcsolatom sosem volt,1-2 közelebbi jó ismerősömmel szoktam csak beszélgetni,de észrevehető,hogy ők sem szívesen teszik.Úgy érzem magam,mint egy kutya,aki mindenkihez menne egy kis szeretetért,de mindenki csak belém rúgna.Más is érez így? Ezzel a magánnyal,így kell leélni fiatalon egy életet,ez lett a normális? 25/N

2023. dec. 16. 19:42
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#7 teljesen átérzem a helyzetedet. Sajnos amit az #1 írt,annyit szólnék hozzá,nem elképzelhetetlen.Ha valakinek nincs baráti társasága,és nemcsak futó kalandokat keres,nagy az esélye,hogy egyedül marad az illető.A férfiak többsége csak kihasználni akarja a nőt,semmi több.A legtöbbnek eszébe sem jut,hogy komoly,normális kapcsolat legyen.
2023. dec. 17. 00:26
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Ezt miből gondolod? Gondolod hogy egy férfi embernek nincsenek érzelmei,vagy hogy nem esik jól számára ha meg van becsülve és szeretve van?

Egy millió férfi van,aki szeretett egy nőt,elbukta egy tollvonás miatt a házát úgy hogy nem ő csalta meg a másikat meg stb,a saját gyerekét a nő új szuper pasija babusgatja és neki ezt le kell nyelnie...

És fizethet a független nőnek hogy legyen rúzsra pénze mielőtt pasizni megy...

Ja arról ne is beszéljünk hogy hetente 1x látni a gyereked milyen.

Ezek a férfiak mind vakon szerették a párjukat,nem csak qrni akartak egy jót.

És még mindig képesek papírt aláírni,amivel örökre tönkrebaxxák az életüket ha bejelenti az alfa nőstény,hogy "már nem érzem azt,mint az elején,nem működik a kémia,szerintem hagyjuk".

Mert az ő szava,követelménye kifogásolhatatlan.

Ha egy férfi mondaná ezt,tuti azért mondaná hogy félreqúrhasson.

2023. dec. 17. 01:19
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Én is kegyetlen szeretethiányos vagyok, komolyan néha egy szimpla ölelés olyan jól tudna esni, de egyszerűen még ez sem jön össze. :(

Ha gondolod és szeretnél beszélgetni abban én is benne vagyok, írhatsz nyugodtan.

2023. dec. 17. 02:51
 14/23 anonim ***** válasza:
6%
Mi van itt? Lassan àtmegy az oldal társkeresőbe! Hogy az ország vagy csak az emberek szarok nem tudom.Ez màr súlyosabb mint a ràk, hogy ennyien vagyunk mentális defektel.Ami bevált nekem: drogok,kutyàk, olvasás, filmnézés.csak hogy egy pàrat említsek.
2023. dec. 17. 05:11
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Drogozáshoz külön gratulálok, ha számodra ez többet ér mint egy másik emberrel való kapcsolat.
2023. dec. 17. 05:13
 16/23 anonim válasza:
26%
Kérdező, nem Egerben laksz véletlenül? Kísértetiesen hasonlítasz valakire.
2023. dec. 17. 13:57
 17/23 1Léna ***** válasza:
88%

Ez a kérdés a mai kor társadalmi problémájává válik.

Az önzetlen szeretet ritka. Ha nem kapunk belőlle, elbizonytalanodunk az értékességünkben. A különleges egyedi tulajdonságaink lepel alá kerülnek. Hasonlít a helyzet egy olyan növényhez amit a szobában nem locsol meg senki.

Minden embernek szüksége van szeretetre.

Jó hír, hogy a szeretet megsokszorózódik. Ezért, ha saját szeretet hiányod ellenére elkezded a "szeretetet vetni" azaz figyelmes, barátságos, kedves vagy másokkal, (Ha semmi mást nem tudsz adni, akkor csak mosolyogj rá valakire kedvesen!) akkor ebben örömre, és önmagadra találhatsz.

Te vonzó leszel, ha az önértékelésed helyes lesz.

2023. dec. 17. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Detto. A szüleim korán meghaltak, még gyerekkoromban. Egy rokonom van, akit szeretek. A barátok' lekoptak, megházasodtak, van családjuk, minek nekik barát...

Értem sajnos, miről írsz...

2023. dec. 17. 23:56
 19/23 anonim válasza:
81%
Nekem a szüleim még élnek csak gyerekkoromban sokat dolgoztak, elég sok dolgot megéltem már és én is szeretethiányos természet vagyok, de valahogy mindig csak a párkapcsolatokban éreztem azt, hogy azt kapom amire vágyom. Jelenleg egyedülálló vagyok és eljutottam arra a szintre, hogy pszichiátriára bementem. Írtak fel Frontint meg elv intéznek pszichológust nekem, hogy eltudjam kezdeni feldolgozni a múltamat és elinduljak afelê, hogy teljes értékű lehessek újra. 35/F
2023. dec. 18. 01:53
 20/23 anonim ***** válasza:
94%
17 "a szeretet megsokszorozódik" - ot nem tapasztalom. Sajnos inkább azt, hogy pl "adok" kedvességből egy barátnak vmit, ő megköszöni, de egyáltalán nem hálás érte, nem viszonozza, pl ha rossz helyzetbe kerülök, csak azt hallgatom mindenkitől, hogy vele ez és ez történt, ami még durvább, mint az én helyzetem... Emellett nekik persze van családjuk, nekem nem. Szuper, hogy akinek van családja, sokkal magányosabb, mint akinek nincs...
2023. dec. 18. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!