Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért kap egy csinos lány...

Miért kap egy csinos lány több ezer likeot is akár az instán vagy Tik Tokon ha egyszer annyi van belőlük,hogy Dunát lehetne rekeszteni velük?

Figyelt kérdés
Van egy csinos lány mondjuk az instán,mosolyog a kamerába,amit mindenki meg tud csinálni,esetleg táncol,amit szintén minden lány tud szinte,és erre mégis kap több ezer lájkot.Úgy,hogy kimegyek az utcára és látok nála még sokkal szebbeket is.Mert mégha kamiont vezetne,azt mondanám ez tényleg nem átlagos egy 20 év körüli lánytól de az hogy mosolyog meg táncol?Dunát lehetne rekeszteni az ilyen videókkal.Mi ebben a nagy szám?

2023. dec. 10. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Akár fiúk, akár lányok lájkolják, akkor is a követők hoztál létre ezt a helyzetet.

Ha téged köventek az utácn, téged fognak megkérdezni, hogy miér tkövetnek? Nem egyszerűbb inkább magát a követő felet megkérdezni miért cisnálja azt amit?

A válasz nagy eséllyel annyi lenne amúgy, hogy csöcs, pina. Nagyon sok a simp férfi aki belájkolja és nyáladzik rá. Önként betacskósodnak.

2023. dec. 10. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 "férfi"... az, hogy ezeket az XY kromoszómakészlettel rendelkező lúzereket, akik képtelenek egy valamirevaló nővel összejönni, ezért arra kényszerülnek, hogy a neten látható random csajokra húzigálják a pöcsüket, férfinak nevezed, degradáló az igazi férfiakra nézve.
aug. 10. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem nem a lájkszám zavar, hanem inkább az, ha pábajozik egy szép lány, vagy nő, akkor neki dobnak több ajándékot, illetve coint. Egész nap csak a gép előtt ül, és párbajozik, ezen kívül semmit nem csinál, és várja a több ezer coinos ajándékokat. A top 20-ba bekerülni nem könnyű, bennmaradni meg pláne nem. De egy csomó ember van ott, akiket nem értem miért vannak ott. Minimális tátogó, vagy táncikáló tartalom, de semmi teljesítmény, csak az hogy mennyire mutat jól a kijelzőn vagy képernyőn. Így a top 20 asok heti 800 ezer ft-ot is megkereshetnek, ami havi 3,2 millió ft. Nem vagyok rájuk irígy, mert én nem csinálnám soha, de azért ez valamit elmond a mai világ, és a fiatalok értékrendjéről.
szept. 1. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!