Honnantól nem incel valaki?
Figyelt kérdés
Nekem van nő az életembe b szélgetek is vele mindennap puszival köszönünk szokott is segíteni,főzni sütni nekem kaját viszont nem járunk nem vagyunk egy pár csak barátok.Ettől én még incel vagyok vagy ezen a szinten már nem lehet incel valaki?32/F2023. dec. 8. 20:53
14/14 anonim válasza:
Kétféle egyedülálló fiú/férfi van.
1. Aki nagyon akarna nőt, de soha nem jön össze neki. Még alkalmi kaladja sem volt soha. Szűz. Önkéntelen cölibátusban él. Görcsösen azon van, hogy összejöjjön neki, de nem sikerül. Ő az incel. Negatív jelző.
2. Aki direkt nem akar maga mellé senkit. Megrögzött agglegény. Ha akarna, lehetne partnere, de nem akar, mert magányos farkas. Szarik bele mindenbe, csak járja a maga útját úgy, ahogy neki tetszik. Ő a szigma. Pozitív jelző.
Az 1-es pontból következik, hogy ha annak nem felelsz meg, akkor onnantól nem vagy incel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!