Akkor én most incel vagyok?
Nemrég megkaptam egy lánytól, hogy "ilyen incellel mint én soha senki nem fog összejönni".
19 éves vagyok, nem volt még barátnőm és valószínűleg nem is lesz soha, de nem utálom a nőket.
Most akkor tényleg incel lennék?
3as, rossz a definíciód.
Az incel szó nem tartalmazza azt, hogy valaki annyira csúnya. Annyit tartalmaz, hogy ő szexelne, de vele senki nem akar. Hogy ez a külseje, a belseje, a viselkedése vagy mi miatt van, azt nem tartalmazza a definíció.
Kérdező!
Attól, hogy rád mondták, még nem leszel incel.
Az viszont, hogy azt vallod, hogy soha nem is lesz senkid, az már inkább utal arra, hogy efelé tartasz. Az incelek jelentős része hangoztatja, hogy ő mennyire rossz party. Ez egyébként végtelenül taszító dolog, dehát nem véletlenül kerülik őket.
Szokj le erről, hogy megbélyegzed saját magad. Nem azt mondom, hogy ha erről leszoksz, az az első lépés a siker felé, de azt igen, hogy ha nem szoksz le, akkor els lépés afelé, hogy bebetonozd magadnak a sikertelenséget.
Nem, az incel nem egyenlő a rondával.
Örülj neki, én még csak nem is szívesen beszélek olyannal, aki idegen szavakat használ, anélkül, hogy tudná a jelentését
Na, az jó.
De fontos, hogy optimista legyél a jövőt illetően. Nem naiv, de optimista. Nem csak a nőket illetően amúgy. Az optimista emberekkel sokakl több jó dolog történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!