Van olyan randi app ahol olyan férfiak többségének nem "az" a célja, hanem hosszútávú kapcsolat?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 15:18
1/7 anonim válasza:
nekem nem csak "az" a célom, ha gondolod írj
20F
2/7 anonim válasza:
Facebook társkereső?
Amúgy nem az appon múlik, hanem a tagokon. Én ismerkedtem tinderen úgy, h kapcsolatot akartam, pedig hát az nem arra való :D
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem az appon múlik, ha a nők se "arra", se kapcsolatra nem állnak szóba a férfiakkal.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem igaz, aki nem csak poénból megy fel, igenis beszélget. Én is úgy vagyok vele, hogy kezdeményezzen a férfi, de nem hiszem, hogy teljesen egyoldalú lenne a lányok részéről. (Legalábbis remélem :') )
2023. dec. 6. 15:52
5/7 anonim válasza:
b#zdmeg ennyire egy ostoba kérdést :D :D :D
látszik a női színvonal :D
6/7 anonim válasza:
"Sajnos" a társkereső oldalak és appok is csak olyanok mint az emberek a való életben. Pl. itt is ismerkedhetsz, én komoly kapcsolatot keresek, őszintén. 39/f
7/7 anonim válasza:
Ezeknek az appoknak az a problémája hogy virtuális. Nem valós bármit mondhat mutathat a neten egyáltalán nem szokta fedni a valóságot
Valódi kapcsolódásra van szükség személyesen ha valaki tetszik spontán menj oda beszélgess legyél nyitott és megtalálnak ott pedig egyből érzed hogy mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!