Más is van így, vagy csak velem van komoly baj?
Tudom, hogy 18 évesen nem a világ vége hogy még nem volt senkim, hogy túl lehet ezt élni. De valahogy úgy érzem velem van a baj. Velem sosem volt olyan, hogy valaki flörtölt volna velem, vagy hogy egy olyan srác, aki nem a haverom, valami olyan igazán kedveset mondott volna nekem. Bőven vannak barátaim, és nem igazán tartom magam szürke kisegérnek, de mégis ez van. Szórakozóhelyeken mikor a barátaimmal vagyok, nem tudom eldönteni, hogy néha néznek-e engem is vagy sem, de mindig elér az este ahhoz a ponthoz, hogy a barátnőimet felkérik táncolni, én meg kínosan totyorogva próbálok úgy tenni mintha élvezném a bulit.
Nem keringőztem a szalagavatómon mert minden srác elkelt az osztályomból, ezért megkérdeztem az osztályfőnököm, hogy tudja-e más osztályokból kinek nincs még párja, adott egy listát, és én az összes srácot megkérdeztem, de volt aki közben talált párt, aki azt mondta, hogy ő nem keringőzik, stb, képzelhetitek milyen rossz volt elmondani otthon hogy “úgy döntöttem nem keringőzöm”, pedig baromira akartam volna. Na mindegy, igazából legalább a nagyszüleim mindenkinek büszkén hirdetik hogy én nem vagyok “olyan” fiatal. Pedig nagyon is olyan vagyok, csak azt egyedül nehéz csinálni, na mindegy, ebbe most nem bonyolódnék bele.😅 Mondjátok hogy nem vagyok egyedül, aki a filmekben mindig nézi, hogy egy a pasik randira hívják a pultoslányt, a kolléganőm, lényegében akárkit ismeretlenül. Tudom azok filmek, de barátnőjét is hívták már el így. Barátnőm dolgozott szórólapos lányként és naponta mesélte, hogy hányan flörtöltek vele…
Így látatlanban sajnos nem tudom felmérni, mi lehet a probléma a kisugárzásoddal, vagy mit állapítanék meg rólad első ránézésre, de férfiként a véleményem általában szokott érni valamit (volt már hasonlóra példa baráti körben) 😄 Szóval ha nem parázol, hogy megkereslek és megöllek, akkor privátban egy képre ránézve egyszerűbb lesz ezt kifejteni 🤠 (eskü nem adlak el senkinek)
Anélkül, pusztán az önképed alapján csak saját tapasztalatot tudok mondani: vagy friendzone-gyűjtő vagy, és magadat gátolod, vagy olyan lány vagy, aki okos és máshogy szép, mint az átlag, ami bejön a korosztályodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!